Digidexo.com

Hvordan spise mindre måltider for å miste vekt

Hvordan spise mindre måltider for å miste vekt


På 1950-tallet, en blåbær muffin veide tre gram. Dens 21. århundre oldebarna veier inn på mer enn seks gram. Mat er økende vekt, og så er den amerikanske offentlighet. En grunnleggende, enkel måte å motvirke effektene av monster muffins er å være bevisst på porsjonene. Spis mindre, men næringsrike måltider, og du vil miste vekt.

Hvordan spise mindre måltider for å miste vekt

•  Bruk mindre tallerkener. Sammen med maten, har den amerikanske middag plate blitt større også. En mindre tallerken triks øyet til å se mer mat. Dette er et godt alternativ så lenge du fyller tallerkenen med en rekke næringsrike elementer.

Drikk et fullt glass vann før du spiser. Voksne bør drikke seks til åtte 8-oz. glass vann om dagen. For noen kan dette være en utfordring. Hvis du drikker en av de brillene før hvert måltid, har du hatt nesten halve vannet allerede.

har et stykke frukt før du spiser alle måltid. Frukt på egen hånd kan ikke tilfredsstille deg når du er slanking, men hvis du har et stykke før hvert måltid, vil du sannsynligvis spise mindre under måltidet fordi magen blir fyldigere.

inkludere protein i hvert måltid. Å spise protein vil få deg til å føle fyldigere lenger, muligens hindrer deg fra å fråtse i noe fetende senere.

Spis en halv porsjon når du spiser ute. Bilde som badekar store bolle pasta så mange restauranter serverer disse dager. Det er vanligvis umulig å spise alt det, men de fleste prøver. Unngå at ubehagelig full følelsen ved å dele den delen i halvparten så snart den er servert. Bedre ennå, spør din server for å ta med en ekstra liten tallerken når maten kommer, slik at du kan fysisk skille den delen du skal spise. Føl deg fri til å dele det som er igjen, eller bringe den hjem for en annen måltid eller to.