Digidexo.com

Best Smøre Drops for Kontakter

Best Smøre Drops for Kontakter


En vanlig bivirkning av å bruke kontaktlinser er at øynene blir tørre og irriterte. Ifølge EyeCareSource.com, det er mer enn et dusin typer øyedråper i din lokale farmasøytiske midtgangen å velge mellom, så det er vanskelig å vite hvilken type øyedråper som fungerer best for deg og dine symptomer. En av de beste løsningene er å lese anmeldelser fra andre brukere og bestemme hvilken type frafall høres best for deg.

Systane Glidemiddel øyedråper

Ifølge Systane, er dens øyedråper foretrukne 12:58 av tørre øyne lider. Den Systane Nettstedet gir attester fra folk som har brukt disse dråpene og fant dem til å fungere bedre enn andre. Når den brukes før eller etter seg kontakter, dråpene bidra til å forhindre tørre øyne og øke lengden på komfortabel brukstid for kontakter.

ReNu Multiplus Smøre & fuktighetsdråper

Renu øyedråper er spesielt laget for folk som bruker kontakter. Disse dråpene kan brukes mens kontakten blir slitt for å legge fuktighet uten å forårsake skade på øyet. Multi Smøre & fuktighetsdråper er et nytt produkt som i 2009 og hevder å berolige øyne og fukte øynene bedre enn noe annet produkt. Anmeldelser fra brukerne er tilgjengelig på Drugstore.com.

Allergan Komplett Blink-N-Clean Lens Drops

Disse Allergan Komplett Blink-N-Clean Lens Drops fått beste rating av alt øyedråper for kontaktlinsebrukere fra GoodGuide.com. Med en samlet vurdering på 7,7 av 10, ratingen kom fra generelle helse ytelse, miljøprestasjoner og samfunnsansvar. Ingrediensene er trygge, og resultatene er positive for dem som lider av tørre øyne eller allergier.