Digidexo.com

Hvordan fikse Hammer tå på barn

En hammer toe er når en tå er bøyd over som en klo, vanligvis sett på av andre til femte tær i både barn og voksne. Det kan være flere årsaker hos barn, press fra en Hallux valgus, iført sko som de har vokst, eller en medfødt fødselsdefekt. Hvis hammer toe behandles tidlig, kan du mest sannsynlig unngå kirurgi. I alle tilfelle må en lege involvert i behandlingsprosessen.

Hvordan fikse Hammer tå på barn

•  Besøk din fastlege. Din lege kan bekrefte hammer tå med en rask undersøkelse og fortelle deg de mest effektive former for behandling. Ifølge "American Academy of Pediatrics Textbook of Pediatric Care," dersom hammer toe har vært tilstede siden barndommen, er det mer sannsynlig å være arvelig og kan være en fødsel defekt; Men hvis utseendet er senere i barndommen, er det lett å korrigere hvis fanget tidlig.

Sjekk ditt barns sko. Sørg for at han ikke har vokst ut av sine sko. Overvåk foten sin vekst nøye, spesielt under vekst spruter. Når du er i tvil, gå videre til neste størrelse.

3 tape tåen. På den innledende fasen av hammer toe, er tå fortsatt fleksibel og kan enkelt korrigeres. Påfør en mais pad på leddet på krøllet tå. Rett ut tå og tape det til tå på hver side. Dette bør holde den i en passende posisjon til å korrigere seg selv. Ikke gjør dette trinnet hvis barnet ditt er diabetiker eller har dårlig sirkulasjon i føttene; konsultere legen din først.

Splint tå. Legen din kan forskrive en gummi skinne som kan festes til hammer tå med en gummistrikk.

Diskuter kirurgi med din lege hvis tilstanden ikke blir bedre. Det finnes flere typer kirurgi som kan korrigere hammer tær, avhengig av om tåen er fleksibel eller rigid.

Hint

  • Snakk med legen din når du først legger merke hammer tå. En lege kan bekrefte sin tilstedeværelse og veilede deg om eventuell nødvendig behandling. Det er mange variabler å ta hensyn under diagnose. Kun legen din kan være sikker på at hammer toe er ikke en indikasjon på en mer alvorlig problem.