Digidexo.com

Fat Burning Natural Foods

Matvarer er mer enn summen av karbohydrater, kalorier og proteiner. Faktisk, de ulike vitaminer og mineraler som finnes i hver annen matvare har makt til å styrke immunforsvaret, rense kroppen og forbrenne fett. Imidlertid er ikke alle matvarer skapt like. Noen matvarer inneholder mer vitaminer eller mineraler enn andre, og hver annen mat stimulerer kroppen på forskjellige måter. Likevel, det er mange forskjellige matvarer som kan bli funnet på dagligvare hyller samt de fleste spiskammers som kan bidra til å brenne fett og øke stoffskiftet.

Frukt

Sitrusfrukter som appelsiner, mandariner og grapefrukt er blant de høyeste fettforbrenning matvarer. Vitamin C fortynner fettinnhold. Surheten av vitamin C i det vesentlige skjærer gjennom fett redusere fettinnholdet effektivitet til å holde seg i kroppen. Vitamin C gir kroppen et løft, noe som er viktig for enhver fettforbrenning regiment. Tomater inneholder også vitamin C, noe som kan resultere i fettforbrenning. Selv om appelsin og tomat juice kan bidra til å øke stoffskiftet, er det ikke på langt nær så effektiv som den ekte frukt. Kiwi frukt er også en effektiv fettforbrenner. Disse små tangy frukt er høy i vitamin C og kjent for å øke metabolismen så effektivt som sitrusfrukter. Andre frukter som har fettforbrenning og metabolisme heve kvaliteter inkluderer epler og friske bær, som har rikelig mengder pektin. Pektin strøk cellene i kroppen, noe som begrenser mengden fett de kan absorbere. I tillegg pektin er vannbindende og spyler ut overflødig fett. Bær, spesielt bringebær, er rike på pektin. Men epler (særlig eple skreller) er den mest pektin-rik frukt.

Grønnsaker

Det er flere grønnsaker som er kjent for å ha fettforbrenning og metabolisme øke kvaliteter. En av de mest bemerkelsesverdige er agurk. Agurker er høy i svovel og silikon, som begge hjelper kroppen kvitte seg med fettinnhold. Agurk frø har stimulerende egenskaper som øker forbrenningen. En annen grønnsak kjent som en fettforbrenner, bete, er ikke så universelt elskede. Rødbeter er rike på jern, kalium, magnesium og fiber. De beriker blodet og hjelpemiddel i leverfunksjon, og dermed bidra til å rense kroppen for fett gjennom eliminering. Gulrøtter, brokkoli, asparges og kål er alle andre eksempler på fettforbrenning grønnsaker. Løk og hvitløk kan også gjøre stor fett brennere. Siden bladsalat er også fettforbrenningen mat, kan hvitløksolje brukes som salatdressing.

Dairy

Tro det eller ei, er meieri en fettforbrenning mat. Omdanningsprosessen meieri ned til melkesyre fører til at kroppen til å utnytte den energi som er lagret i fett. Magre meieriprodukter som ost, melk og yoghurt øke metabolismen og brenne fett.

Andre Foods

Det finnes en rekke andre matvarer som bidrar til å rense kroppen for fett inkludert tofu, chili peppers og eple cider eddik. Tofu, laget av soya, er høy i protein og lite kalorier og hoppe starter stoffskiftet og genererer muskelvev, brenne kalorier underveis. Chilipepper er høy i det sammensatte capsaicin, som varmer opp kroppen og metabolisme som ligner på virkningen av en termo produkt. Surheten i dette fermenterte produkt varmes opp i kroppen som en termogenetisk. Imidlertid eddik motvirker også fett på samme måte som vitamin C; den fortynner den og spyler den ut av systemet.

Natural thermogenic

Thermogenic kosttilskudd og matvarer arbeide for å brenne kalorier ved å varme opp kroppen. Prosessen med å skape varme i kroppen krever kalorier og fett brenning. Det finnes en rekke kosttilskudd på markedet som er laget for å simulere denne prosessen. Men mange matvarer, som kan ansees å være tryggere enn kosttilskudd, har de samme kvalitetene. Capsaicin, som finnes i chili peppers og mange andre krydret mat, samt ingefær og annet stoff som heter krom finnes i sopp, brun ris, hele korn og egg. Andre thermogenic matvarer inkluderer grønn te, som bidrar til å brenne fett uten å øke hjertefrekvenser som kommersielle kosttilskudd, og et stoff som heter lecitin, som finnes i soyabønner og eggeplommer.