Digidexo.com

Hvordan få rabatter på reseptbelagte legemidler

Alle ønsker å spare penger på reseptbelagte legemidler, og det er dusinvis av selskaper der ute som tilbyr å hjelpe. Dessverre er mange av dem ikke klarer å faktisk levere på sine krav. Men det finnes måter å spare penger på narkotika kostnader uten å bli fanget opp i en svindel eller kjøpe fra en lyssky selskap.

Bruksanvisning

•  Kjøpe i bulk. Du kan ofte få en rabatt på reseptbelagte legemidler når du kjøper dem i bulk, spesielt de som du bruker hver dag. Hvis du tar ett stoff hver eneste dag, kan du oppleve at du kjøper 3 mnd er verdt på et tidspunkt er billigere enn å kjøpe en uke eller en måned av gangen.

Be for de generiske resepter fra din vanlige apotek. Avhengig av din forsikring leverandør, kan du allerede motta generiske medisiner, men du vil ikke vite før du spør. Disse pillene er de samme styrke og vanligvis like effektiv som navnet merkevare, men er betydelig rimeligere.

Bli med på en mail bort program. Disse programmene tar din resept og deretter sende ut dine medisiner en måned eller flere måneder av gangen. Siden du begrense mengden av papirene de må fylle ut, kan du ofte spare ganske mye penger på reseptbelagte kostnader.

Bruk et rabattkort tilgjengelig fra store apotek som CVS og Walgreens. Mange butikker nå bruker disse programmene til å tiltrekke seg nye kunder. Du kan vanligvis spare penger på hver resept og også få gratis resepter ved hjelp av deres program. I noen tilfeller kan du også ha rett til et gavekort når du registrerer deg.

Snakk med legen din om prøvene han måtte ha. Store legemiddelfirmaer gi prøvene til leger og sykehus i håp om å få sine medisiner foreskrevet. Legen din kan ha noen prøver i hans kontor at han kan gi deg hvis du ikke kan ellers råd til medisiner.

Tips og advarsler

  • Det er noen folk som kjøper sine reseptbelagte legemidler på nettet fordi det sparer dem penger. Mange nettsteder tilbyr ikke bare betydelige besparelser, men kaste i gratis frakt som et ekstra incitament.
  • Ikke kjøp reseptbelagte legemidler fra Canada, Mexico eller annen fremmed land i håp om å spare penger. Innen du faktor i frakt, disse stoffene er ofte mye dyrere og du har ingen måte å vite nøyaktig hva de sendt deg, eller om det er den rette medisinen.