Digidexo.com

Urter som mykgjør huden

Til tross for det store utvalget av hud-mykgjørende produkter på markedet, kan kjemikalier og konserveringsmidler og med forårsake irritasjon eller følsomhet huden. For å gå tilbake til det grunnleggende, kan du bruke forskjellige urter for naturlige hud-mykgjørende effekt. Du kan myke opp huden din ved å legge urter eller urte eteriske oljer til ren kropp olje og bruke den til å fukte huden.

Lavendel

En av de mest populære dufter, er lavendel funnet i skjønnhetsprodukter som sjampo, lotion og såpe, ifølge University of Marylands komplementær og alternativ medisin studier. Bortsett fra sine hud-nedtoningen effekter, urt og sin beroligende aromaer brukes til å behandle andre plager som humørforstyrrelser, søvnløshet og angst. Lavendel er ideell for bruk på huden og blir brukt av herbalists å behandle soppinfeksjoner i huden, akne og eksem, samt å fukte tørr, flassende hud. Bruke, legg 1-4 dråper lavendel essensielle olje til en transportør olje, for eksempel søt mandelolje. Gni den inn i huden for fuktighetsgivende og mykgjørende. Hvis man har følsom hud, test før bruk ved tilsetning av noen få dråper av olje på innsiden parti av armen. Vent 15 minutter for å sikre at det ikke rødhet eller irritasjon.

Calendula

Ifølge University of Maryland-studier, har calendula forhøyede mengder av antioksidanter som kalles flavonoider, som arbeider for å motvirke den negative effekten av frie radikaler i huden. Bortsett fra nedtoningen huden, urten har også antibakterielle og anti-inflammatorisk fordeler. Bruk 2 prosent til 5 prosent calendula salve funnet i apothecaries eller naturlig mat butikker, og bruke den på huden tre ganger om dagen for mykgjørende fordeler. Calendula hjelper også på helbredelse av solbrenthet og sår fordi det øker blodstrømmen til berørte områder, forbedre og påskynde den helbredende prosessen.

Comfrey

Denne urten inneholder allantoin, som bidrar til å forbedre hudens helse og reduserer forekomsten av betennelse. University of Maryland studier indikerer at bortsett fra allantoin, Comfrey tilbyr flere egenskaper i form av tanniner og rosamarinic syre, som begge fungerer som antioksidanter på huden for å bistå i foryngelse. Bruk en aktuell salve består av 5 prosent til 20 prosent Comfrey, finnes på lager salve eller naturlig mat butikker, på huden hver dag for ikke lenger enn 10 dager. Alkaloider som finnes i urten kan absorberes gjennom huden og vil bli giftig etter lang tids bruk. Selv Comfrey er en hud-nedtoningen urt, bruke det under medisinsk veiledning av din personlige lege.