Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Hormonelle Migrene

Migrene har en rekke triggere. Noen av triggere for disse ødeleggende hodepine er endringer i hormonnivået. Ifølge Dr. Edward Lichten, direktør for Hodepine Institute for Women i Southfield, MI, kvinner rapporterer at 80 prosent av deres hodepine oppstå under hormonelle hendelser som menstruasjon, graviditet, overgangsalder og ved bruk av prevensjon. Varierende østrogennivået bidra til migrene. Det finnes flere metoder en person kan bruke til å kvitte seg med hormonelle migrene.

Hvordan bli kvitt av Hormonelle Migrene

•  Vurdere kostholdet ditt, noe som gjør at den er rik på næringsstoffer og vitaminer. Kvinner til kvinner tilbyr en ernæringsmessig guide for å spise sunt, herunder porsjonsstørrelsen og grunnleggende retningslinjer for å leve sunt (se Resource 1).

•  Reduser mengden av giftstoffer i kroppen din. Legg kosttilskudd til din daglige rutine, som regulerer hormonelle balanse. Noen sentrale næringsstoffene du ønsker å vurdere i din diett inkluderer: essensielle fettsyrer, kalsium / magnesium og rike multivitaminer.

Prøv hormon kontroll for å kvitte seg med hormonelle migrene. Rådfør deg med legen din for å komme opp med en plan for å motvirke fallende østrogennivå. Noen leger kan foreskrive kontinuerlig bruk av p-piller eller østrogenplaster.

Ta over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som naproxen eller ibuprofen å motvirke hjernens inflammatorisk respons på hormonelle endringer. Spør legen din om resept-styrke ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler hvis de over-the-counter narkotika ikke er effektive.

Bruk koffein for å bekjempe dine hormonelle migrene. Det finnes i mange over-the-counter medisiner som Excedrin Migrene og reduserer smerte og varighet av hodepine for hormonelle migrenepasienter.

Aktiver serotoninreseptorer som gjør at blodårene i hjernen til constrict med triptaner. Denne reseptbelagte medisiner, som Imitrex, kommer i pilleform, nesespray eller som et skudd.

Tenk å bruke en beta blocker eller en kalsiumkanalblokker for å hemme hormonelle migrene.

Hint

  • Alltid konsultere med en lege før du tar medisiner. Ta regelmessige doser av smertestillende medikamenter ikke bare kan føre til immunitet mot medisiner, men det kan også føre til mer hodepine og øke risikoen for slag eller annen sykdom.