Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykket

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykk eller hypertensjon er alle under din kontroll. Begynne å lage livsstil og kosttilskudd endringer i små skritt for ikke å overvelde deg selv. De rettsmidler varierer fra forbruker elementer som er kjent for å bidra til å redusere blodtrykket til å bruke mind-body-tilkobling for å redusere stress. Ved å gjøre de riktige endringene, vil du merke en forskjell i kvaliteten på ditt liv og din helse.

Urter

Bruk hvitløk. Hvis du har åreforkalkning, kan hvitløk øke elastisiteten i blodårene dine og bidra til å senke blodtrykket. Du kan konsumere hvitløk som et pulver som i sin ferske form eller i en kapsel som et supplement.

Bruke krydder i stedet for salt. Salt er beryktet for å øke blodtrykket. Sesong maten med urteblandinger i stedet. En blanding av cayenne pepper, selleri frø og oregano kan gå rett inn i saltbøsse.

Ifølge Natural-HomeRemedies.org, kan en enkel pulverisert drink hjelpe deg å kontrollere høyt blodtrykk. Grind sammen like mengder spisskummen frø, fennikel frø og sukker. Omrør en teskje av denne blandingen inn i en kopp vann. Drikk ett serverer hver morgen, og en annen hver kveld.

Foods

Nyt vannmelon, som er fullpakket med antioksidanter som er tenkt å bidra til å senke blodtrykket. Du kan også male vannmelon frø og legge dem til et glass vann for en anti-hypertensjon drink.

Spise bakte poteter. Poteter er gode kilder til kalium, som ifølge Mayo Clinic bidrar til å senke blodtrykket. Baking er den beste måten å få mest næringsstoffer fra poteter. Unngå å legge salt, smør eller rømme, men. Prøv noen vanlig nonfat yoghurt som et pålegg i stedet. Dryss med hvitløkspulver for en ekstra blodtrykkssenkende effekt.

Begynne å spise bananer. Bananer, som poteter, er høy i kalium og er kjent som et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Bananer er bærbar, perfekt for snacking på farten, eller du kan skjære en over morgenen frokostblanding.

Sitrusfrukter som grapefrukt, appelsiner og sitroner holde arterieveggene sunt, bidrar til å redusere blodtrykket. Spis en grapefrukt halv med frokosten, snack på appelsinskiver, eller lage en frisk fruktsalat av appelsin, grapefrukt, papaya og banan.

Drikk sitronsaft. Klem halvparten av en sitron i en kopp med vann. Nipp hele dagen for å redusere høyt blodtrykk.

Stress Reduction

Prøv lindre stress ved å praktisere yoga. I tillegg til å hjelpe deg å øke din styrke og fleksibilitet, med yoga dype pusteøvelser som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å meditere. Meditasjon, ifølge Mayo Clinic, er et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Meditere kan produsere en tilstand av dyp avslapning som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å trene, råder Mayo Clinic. Aerob trening er en stress redusering, og kan hjelpe deg å kontrollere vekten, noe som gjør det en naturlig måte å bekjempe høyt blodtrykk.

Aromaterapi

Bruke eteriske oljer. Bland tre dråper hver av merian, lavendel og ylang ylang oljer. Sett to dråper på håndleddene, massere oljer inn i fotsålene, eller legge dem til i badevannet for å roe angst, løse opp spenninger og lavere blodtrykk.