Digidexo.com

Over the Counter medisiner for Oral Thrush

Over the Counter medisiner for Oral Thrush


Trøske, også kalt candidiasis, er en overvekst av sopp i munnen. Trøske kan skyldes en svekket immunsystem, reseptbelagte medisiner, dårlig munnhygiene, noen medisinske prosedyrer, seksuell overføring eller gjennom overføring fra en mor til hennes nyfødte. Flere reseptfrie behandlinger kan behandle trost. De er ment for milde tilfeller. Du bør oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer.

Apple Cider Eddik

Lag en munn skyll ved å plassere 1 ss. av organisk eller ufiltrert eplecider eddik i en kopp varmt vann. Skyll munnen fire ganger om dagen. Du kan også drikke en 8-oz. glass av denne løsningen en gang om dagen. Eddik eple fungerer det inneholder naturlige enzymer som kan kontrollere tilstedeværelsen av Candida i kroppen. Det hjelper støtter veksten av sunne bakterier, noe som motvirker overvekst av candida.

Hydrogenperoksid

En oppløsning av 3 prosent hydrogenperoksyd er et annet alternativ. Swish den i munnen i 30 sekunder flere ganger om dagen før symptomene avta.

Salt Water

Løs opp 1/2 ts. av salt i en kopp varmt vann. Swish denne skylling i munnen og så spytte den ut. Gjør dette flere ganger om dagen før symptomene avta.

Baking Soda Rinse

Skylle munnen med en løsning av 1 ts. av natron oppløst i en kopp varmt vann fungerer også for milde tilfeller av trost. Swish oppløsning i munnen tre ganger om dagen. Deretter redusere behandling til en gang om dagen før symptomene er borte. Du kan også prøve å pusse tennene med natron en gang om dagen, sammen med å skylle munnen. Natron hjelper opprettholde en normal pH i munnen.

Acidophilus

Friske voksne med trøske kan være i stand til å håndtere smitte ved å ta acidophilus kapsler eller flytende funnet på et apotek eller naturlig mat butikk. Acidophilus ikke ødelegge sopp, men det kan bidra til å gjenopprette den normale bakteriefloraen i munnen og i resten av kroppen din.

Forberedt Oral Rinse

Ved hjelp av en over-the-counter muntlig skyll laget med et konsentrat av stannous fluor er en effektiv behandling for mild trøske. Det er alkohol gratis og fungerer i åtte timer.
For de tre første dagene, skyll tre ganger om dagen - i morgen, ettermiddag og kveld. For de neste tre dagene, skyll to ganger om dagen - i morgen og kveld. For de neste fem dagene, skyll en gang daglig rett før du går til sengs. Swish skylling enn alle overflater i munnen, og pass på å få kontakt med tennene, tannkjøttet, tungen og palett i ett minutt. Ikke spis eller drikk i minst 15 minutter etter skylling.

Oral Spray

Bruk en muntlig spray til å smøre deg munnen når du har trøske. Personer som har trost har ofte en tørr munn. Flere over-the-counter er tilgjengelige. Den muntlige spray er laget av dimetikon og poloxamer 407 silikoner og ekstrakt av Spilanthes, en naturlig urt som forbedrer spytt flyt. Sprayen også lindrer svie, og er alkohol gratis. Bruk den i løpet av dagen etter behov ved å bruke tre eller fire spray til tungen. Deretter swish tungen over tennene, tannkjøttet og andre overflater i munnen.

Pastiller

Sukkerfrie pastiller bidra til å holde munnen fuktig når du har trøske. Sukker fremmer veksten av trost.