Digidexo.com

Hvordan Stopp Coldsores

Hvordan Stopp Coldsores


Årsaken forkjølelsessår er typen en herpes simplex virus. Når viruset er under kontrakt, vil den forbli i nervesystemet ditt for alltid. Mesteparten av tiden det er sovende, men en gang i blant vil det bryte ut slik at du med forkjølelsessår i ansiktet ditt.

Med litt omsorg og tanke til det daglige liv kan du bidra til å stoppe kviser. Opprettholde god helse og læring for å unngå kalde sår triggere er en måte å sette en stopper for utbrudd av forkjølelsessår.

Hvordan Stopp Coldsores

Forebyggende behandling

•  Lær hva som utløser utbrudd. Er det stress, dårlig vær, salt eller syrlig mat? Når du lære hva fungere som triggere, må du unngå dem. Lær å fortelle når en avslapnings kommer. Jo raskere du kan bli kvitt det, jo mer vil du lære.

Spis mat med store mengder lysin på en jevnlig basis. Viruset reproduserer seg selv ved hjelp av en kjemisk i kroppen som kalles L-arginin. L-lysin bidrar til å senke nivåene av L-arginin redusere virus evne til å replikere.

Høye L-lysin matvarer er rødt kjøtt, ost, fjærfe, egg, fisk og poteter. Mat du trenger å kutte ned på inkluderer sjokolade, peanøtter, mandler, frø og hvete. Enhver type behandlet gelatin bør også unngås.

•  Reduser stress. Ta tid ut av dagen til å slappe av. Sammen med høyt blodtrykk og slag, gjør stresset kroppen mer syrlig. En ubalansert syrlig kroppen fra stress feeds forkjølelsessår.

Reaktiv Treatment

Stopp berøre området så snart du oppdager et forkjølelsessår. Berøre den vil spre den.

Vask hendene grundig. Med en ren og fuktig klut rengjør du forsiktig området rundt den kalde sår. Ikke vaske selve kald sår.

Mix 2 ts. Epsom salter i en halv kopp varmt vann. Dypp en bomullsdott i løsningen og klem overflødig av med fingrene. Plasser fuktet bomullsdott over kalde sår og hold i et minutt. Ikke flytte ballen rundt for å unngå spredning av sår. Kast bomullsdott og gjenta prosessen et par ganger med en frisk bomullsdott.

Epsom salter trekke ut infeksjon. Magnesium i Epsom salter er en anti-inflammatorisk middel.

Bruk en lysin basen krem som anvist på munnsåret. Da lar det ligge til neste behandling.

Øk dine forebyggende behandlingstrinn i løpet av denne tiden til å hjelpe sulte den kalde sår.

Hint

  • Starte behandling så snart du oppdager den kriblende følelser forbundet med forkjølelsessår.
  • Juster livet ditt til å holde deg sunn og stress gratis.
  • Ikke gni på området vil det spre viruset.
  • Ikke ta Epsom salter internt.