Digidexo.com

Grønn te vekttap Fakta

Grønn te vekttap Fakta


Grønn te har vunnet popularitet som å ha en effekt på vekttap. Det er vel kjent for sin polyfenol og antioksidant komponenter som kan ha en positiv virkning på cancer og aldring. Nå har te effekt på vekttap laget grønn te et populært kosttilskudd hjelp, som studier har vist at det bidrar til å øke metabolismen og brenne kroppsfett.

Identifikasjon

Grønn te, også kjent som Camellia sinesis, er innfødt til Øst-Asia, men det er dyrket i andre deler av Asia, samt Afrika og Midtøsten. Grønn te er spesielt nytes i Japan, Kina, Thailand og India, der det drakk som en fritids te og for medisinsk nytte. Grønn te er brukt i tradisjonell medisin i Kina og India for fordøyelsen, mental helse, sårheling, som et vanndrivende og stimulerende, og for blodsukkeret og temperaturregulering.

Expert Insight

Forskning utført av Tang Center for Herbal Medical Research ved University of Chicago viste at grønn te komponent EGCG (epigallocatechin gallate) har en positiv senkende effekt på nivåene av kolesterol, lipider og glukose i kroppen. Studien viste at EGCG redusert hudens fettlagre, samt fett butikker i magen. På den annen side, den forskning utført av The American journal of Clinical Nutrition, viste at grønn te har en effekt på kroppens metabolisme ved sin profilering av thermo eller kalori brenning, i kroppen. Dette, kombinert med fettforbrenning, gjør grønn te en foretrukket naturlig middel for vekttap.

Betraktninger

Kombinasjonen av epigallocatechin gallate (EGCG) og koffein kan gi grønn te sin effektive fettforbrenningen og kaloriforbrenningen egenskaper. Koffein tatt alene, eller med andre drikkevarer, ikke resulterer i den samme grad av vekttap effektivitet som det gjør med grønn te, men.

Funksjon

I tillegg til dets fett-smeltende egenskaper, kan grønn te også stoppe opptaket av fett fra mat inn i kroppen. Grønn te demper appetitten og bidrar til å regulere blodsukkernivået, som begge er effektive for vekttap.

Betydning

Grønn te kan øke vekttap prosessen ved å øke kroppens trening utholdenhet, forårsaker den til å brenne mer fett å bygge slankere muskler. Over tid kan konsistente porsjoner av grønn te å opprettholde de ønskede nivåer vekt, som det fungerer som et kosttilskudd hjelpemiddel for å opprettholde en sunn metabolisme. Siden grønn te ikke har noen kjente bivirkninger, det kan nytes i ønsket mengde på en daglig basis.