Digidexo.com

Den beste tingen å gjøre for spedbarn eller Barnas Fever

Feber er kroppens immunrespons mot en infeksjon. Kroppen øker sin termostat for å hjelpe bekjempe inntrengende bakterier. Feber i seg selv er ikke skadelig med mindre det har veldig høy temperatur (106 grader eller mer). Ved behandling av et spedbarn eller barn med feber, fokusere på å lindre ubehag og behandling av årsaken til feber, ikke feberen i seg selv.

Temperatur

Ta et spedbarn eller ung barnets temperatur rektalt eller under armen (armhulen) med et glass termometer. Digitale og øre termometre kan også brukes, men er litt mindre nøyaktige. En ungdom kan også bruke en muntlig termometer plasseres under tungen. Skriv ned temperaturen og tiden det ble tatt. Oral, rektal og axillaris temperaturer er alle litt forskjellige. Registrere den faktiske temperaturen og metoden som brukes til å ta det. Ikke forsøk å legge til eller trekke grader for å kompensere for måleteknikk du bruker.

Barnelege

Husk at feber er en naturlig og sunn reaksjon på sykdom og er vanligvis ikke en nødsituasjon. De fleste feber hos barn kan behandles hjemme og ikke krever en umiddelbar samtale til legen. Ring eller siden legen din dersom barnet ditt er under tre måneder gammel og har feber på 100 grader eller mer, dersom barnet ditt i alle aldre har en feber på 104 grader eller mer som ikke responderer på feberreduserende medisiner, hvis barnet er halte, ikke svarer, eller gråter utrøstelig i lange perioder av gangen, eller hvis din intuisjon forteller deg noe er alvorlig galt med barnet ditt. Disse kan være symptomer på en alvorlig infeksjon. Også ringe barnelege hvis barnet ikke blir bedre i løpet av tre dager.

Årsak

De fleste feber er forårsaket av virus som forkjølelse, influensa og vannkopper, eller bakteriell infeksjon som for eksempel ørebetennelse, strep hals og urinveisinfeksjon. Teething kan også føre til lav grad av feber. De fleste virus vil kjøre sine kurs i ca tre dager uten noe annet enn komfort tiltak behandling. Bakterielle infeksjoner kan trenge antibiotikabehandling. Observere barnets symptomer og rapportere dem sammen med feber data hvis du ringe legekontoret.

Behandling

Ikke behandle feber rett og slett fordi barnet har feber. Hvis feberen er mindre enn 104 grader, la den gjøre jobben sin med å bekjempe infeksjoner med mindre barnet ditt føles elendig. Unn barnet ditt til å hjelpe ham føler deg komfortabel, ikke for å bringe feberen ned til det normale. Behandle en feber over 104 grader eller en elendig barn med en febernedsettende ved å gi paracetamol eller ibuprofen. Disse medikamentene vil redusere feber ved to eller tre grader (som regel ikke hele veien ned til normal) og hjelpe barnet å føle seg bedre. Paracetamol kan gis hver fjerde time. Ibuprofen kan gis hver sjette time, varer lenger, og er noen ganger mer effektivt for høyere feber. Hvis paracetamol eller ibuprofen ikke fungerer godt nok eller slites av for tidlig, kan du veksle mellom de to medikamentene, noe som gir en hver tredje time. Hvis barnet kaster opp og kan ikke holde nede oral medisin, gi paracetamol i rektal stikkpille skjemaet. Aldri gi aspirin til et barn alder 12 år eller yngre, fordi det kan føre til at Reyes syndrom.

Betraktninger

Gi barnet en lunken (ikke kaldt) bad for å bidra til å redusere feber. Dette skal bare gi paracetamol eller ibuprofen og la medisinering tid til å jobbe. En kjølig bad uten feber redusere medisiner kan føre til frysninger og øke feber. Bruk aldri alkohol på barnets hud for å redusere feber som alkohol kan absorberes gjennom huden. Hold barnet kledd lett å la varmen å unnslippe. Gi rikelig med kule væske for å bidra til å redusere feber og hindre dehydrering.