Digidexo.com

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

Hvordan gi medisin til en Resistent Child


Sett deg selv i barnets sted; Det er vanskelig nok å mage smaken av enkelte legemidler når du føler deg bra, men det er nesten umulig å svelge dem når magen gjør flip-flops eller hodet er pounding. Selv når maskert av sykelig-søt kunstige smaker, noen medisiner er vanskelig å ta. Lette prosessen med noen kreative tips.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

En Approach medisin-taking gang med en munter holdning. I stedet for å annonsere, "Det er på tide å ta medisinen, kom over hit," holde opp en løpende samtale om dagens planer eller en favoritt TV-show mens bringe medisinen over og måle den ut.

Vær nonchalant mens du holder ut skjeen, si noe sånt som: "Ok, here you go." Opptre som om du fullt forvente at barnet skal ta medisinen. Ofte er dette nok til å få henne til å åpne og svelge. Hvis så, ikke gratulere barnet ditt, bare gå tilbake til den opprinnelige samtalen som om det betydde ingenting.

Gå for litt overtalelse hvis barnet ditt balks på å ta sin medisin. Dessverre, hvis barnet ditt allerede har ideen om at medisinen er ekkelt, er din jobb tøffere. Smil og late som en av barnets favoritt utstoppede dyr gjør de spør. Si noe sånt som "Tigergutt virkelig ønsker å ta medisinen så dere kan gå spille i rommet ditt."

Bruk den gamle sjokolade sirup trick for en motstandsdyktig barn. Yucky medisin smaker bedre når barnet ditt får en liten skje av sjokolade sirup før og etter å ha tatt den. Det eneste problemet med denne taktikken er når barnet ditt har å ta medisin ofte hele dagen, og du vil begrense hennes sukkerinntak.

Få tøff hvis tale mislykkes. Barnet ditt må ta sin medisin, og du kan senke stemmen og insisterer på ingen usikre vilkår at det må skje nå. Unngå truende barnet ditt, men gjør det klart at han må ta medisinen.

tilbyr belønning eller straff dersom situasjonen tilsier. Dette scenariet er ikke ønskelig, men noen ganger barnet vil åpne munnen hvis han mener hun kan gå til bassenget senere. Alternativt kan hun åpner munnen for å holde fra å gå til sengs en time tidligere. Bruk belønning og straff sparsomt fordi de har en tendens til å skape fremtidige problemer.

Hold motstandsdyktig barnet og bruke en sprøyte for å presse medisinen på baksiden av munnen hans. Dette er siste utvei, men det er noen ganger nødvendig, spesielt når små barn er motstand. Sitt på en stol og hold barnets hode mellom knærne for å stabilisere sin wiggling. Pass på å ikke presse. Bruk begge hender, forsiktig klemme barnets nesebor stengt og umiddelbart presse sprøyten inn på baksiden av halsen. Slipp neseborene så snart han svelger.

Hint

  • Ikke gjør en produksjon ut av å ta medisin eller ditt barn kan utvikle en fobi og motstå medisiner hele livet hennes. Hvis problemet vedvarer eller øker, ta kontakt med barnelege for å få råd. Han kan bestille injeksjoner hvis det er ingen annen måte å medisinere barnet ditt.