Digidexo.com

Sunn frokost Meal Plans

Sunn frokost Meal Plans


Det er fristende å løpe ut døra om morgenen med en kopp sukkerholdig kaffe i den ene hånden og stykke toast i den andre. ZenHabits.net rapporterer folk synes det er vanskelig å spise et sunt måltid i morgen fordi de ikke har nok tid til å forberede en, eller de føler at det ikke er et tilstrekkelig utvalg av sunn mat tilgjengelig. Sunne frokoster kan inneholde nesten all mat som har magre proteiner, er lav i fett og inneholder hele korn karbohydrater.

Rask frokost

Forbered denne frokosten kvelden før for en rask grab-and-go måltid: en kryptert egg og kalkun skinke klemt mellom en hel-korn bagel, appelsinjuice og lettmelk. Scramble et helt egg med en ekstra eggehvite å bidra til å fylle deg opp uten mye fett og kalorier. Den ekstra protein kalkun skinke gir vil hjelpe deg å føle deg energi, og hele korn bagel vil gi deg fiber kroppen din trenger. Gjør bagel-sandwich om natten og varme den opp i 30 sekunder i mikrobølgeovnen neste morgen. Mens bagel er varme opp, drikke en servering av kalsium (som finnes i lettmelk) og ta en juice boks fylt med 100 prosent ekte appelsinjuice å nippe på vei til jobb.

Næringsrik frokost

Fyll tallerkenen din med en eggerøre, potetkake, lettmelk og et lite glass appelsinjuice å starte morgenen følelsen fornøyd. Potetkaker er utarbeidet ved å blande to kopper left potetmos, 1 egg, 1 ss hvetemel og 2 ss melk. Form blandingen i fire flate kaker (1/2 tommers tykke) og stek dem i en panne lett oljet med olivenolje. (En potetkake tilsvarer én porsjon.) Scrambled egg og egg i potetkake vil gi magre proteiner mens potetkake tilbyr en sunn måte å føle seg full.

Low-Fat frokost

Gjør deg selv en lav-fett frokost som fortsatt gir de næringsstoffene kroppen din trenger med et glass kalsium-beriket appelsinjuice, en ½ kopp lettmelk, en banan og en hel korn bagel. Appelsinjuice og melk vil gi deg kalsium kroppen krever, vil banan gi musklene sunn kalium og hel-korn bagel vil gagne fordøyelsessystemet. Toppe bagel med lav-fett ingredienser som margarin eller en no-sukker, 100 prosent frukt jam.