Digidexo.com

Normale stadier for Infant Development

Normale stadier for Infant Development


Mange nye foreldre er overrasket over hvor liten og hjelpeløs deres nyfødte er når hun er født. Men spedbarn utvikle nye ferdigheter gjennom sitt første leveår med en utrolig hastighet. Mestring av enkle oppgaver er omtalt som utviklingsmessige milepæler, og ditt barns barnelege ser for disse milepælene for å sikre barnet ditt er sunt og utvikle normalt.

Første tre månedene

På tre måneder gammel, bør barnet være i stand til å løfte hodet mens du ligger på magen og strekke armene og beina mens du ligger på ryggen. Han bør vise håndbevegelser som å åpne og lukke neven, gripe gjenstander og vinket. Han bør også begynne å reagere på kjente stemmer og snur meg mot deg mens du snakker til ham. Han kan også begynne smiler til deg og andre mennesker han kjenner.

Seks måneder

Av hennes sjette måned, bør barnet ditt vise mer utviklede hånd-øye-koordinasjon ferdigheter og kan være i stand til å presse seg opp til sittende stilling. Hun bør også være i stand til å rulle seg fra sin front til ryggen og vrikke seg rundt. Hun kan hjelpe deg på fôring tid ved å holde sin egen flaske eller åpne munnen når du mate henne med en skje. På dette stadiet, kan du begynne å høre hennes gjør gjenkjennelige tale mønstre, for eksempel konsonanter, og hun også kan begynne babling å få din oppmerksomhet.

Ni måneder

Mellom barnets sjette og niende måned, kan han begynne å svare på sitt eget navn og ordet "nei". Han bør være i stand til å strekke seg etter et objekt med en hånd og deretter overføre den til den andre hånden. I løpet av denne perioden, vil han begynne å utvikle motoriske ferdigheter som er nødvendige for fotturer, herunder gjennomgang og å være i stand til å støtte sin vekt mens du står med hjelp. Han kan også begynne å demonstrere frustrasjon og sinne samt fremmed angst.

Første bursdag

Av barnets første bursdag, bør hun kunne reagere på sitt eget navn, reagerer på lyder og følge noen enkle kommandoer. Hun bør være mer uavhengig mobil ved å være i stand til å sette seg opp av seg selv, stå alene og gå med hjelp. Barnet ditt skal si noen enkle ord som "mamma" og "pappa" og gjøre dyrelyder. I fysisk utvikling, bør barnet ha sine første par tenner, har tredoblet sin fødselsvekt og har økt med mer enn halvparten hennes fødselslengde.