Digidexo.com

Ulemper med Lumineers

Ulemper med Lumineers


Tradisjonelle dental skallfasetter krever tannlegen å slipe ned og endre formen på tennene før skallfasetter er sementert på. Den viktigste fordelen med Lumineers, en proprietær merkevare av Cerinate porselen produsert av Den-Mat, er at de er tynne nok til at de kan plasseres uten å fjerne noen av de eksisterende tann struktur. Lumineers er ikke en perfekt løsning for alle, men fordi de er dyre, kan forårsake tannkjøttproblemer hvis ikke riktig brukt, kan ikke rette dypt misfargede tenner, og må byttes ut hvis de chip eller sprekk.

Kostnad

Lumineers vil koste omtrent det samme som tradisjonelle porselen skallfasetter, som er ca $ 800 til $ 2000 per tann, avhengig av tannlege. Selv om Lumineer selv er mer kostbart, prep nødvendige tid er lavere, noe som fører til kostnads ​​ekvivalens.

Fordi tannen ikke slipes ned før Lumineers er plassert, kan tannen vises tykkere enn de omkringliggende tennene. Dette betyr at du kanskje må ha flere tenner behandlet for å få en estetisk tiltalende resultat enn du ville gjort hvis du hadde en tradisjonell finer plasseres.

Potensielle tannkjøtt problemer

Fordi Lumineers sitte på toppen av tennene, danner de en klumpete kant som kan irritere tannkjøttet og forverre periodontal sykdom. Det er viktig at tannlegen plassere Lumineers oppleves med dem, og at kantene slipes ned der tannen møter tannkjøttet. Lumineers bør ikke brukes av pasienter med eksisterende tannkjøttsykdom.

Kan ikke arbeide for Dypt misfargede tenner

Fordi Lumineers er så tynn, vil den underliggende tann farge påvirke den endelige utseende av tannen fordi Lumineers er ikke helt ugjennomsiktig. Tradisjonelle veneers er tykkere, slik at lab-tekniker kan blande inn mer farge for å hindre flekker på eksisterende tenner, påvirker utseendet på tann etter finér er brukt. Hvis tennene dine er dypt misfarget, kan Lumineers ikke være i stand til å gi deg lekkert, hvitt du håper på.

Må skiftes ut dersom sprukket eller avskallet

Tradisjonelle veneers kan slipes ned hvis chipped. Fordi Lumineers er så tynne som en kontaktlinse, kan chips og sprekker ikke repareres. Du må erstatte Lumineer, og betale $ 800 til $ 2000 igjen, hvis du chip fineren. Selskapet fastholder at chipping og cracking er ikke sannsynlig, og at de Lumineers er laget for å vare i 20 år. Lumineers tilbyr en begrenset livstidsgaranti og vil erstatte en finer uten kostnad under visse omstendigheter.