Digidexo.com

Flonase vs. Andre Allergi Behandlinger

Allergier påvirker utallige amerikanere hvert år. Inhalerte nasale steroider (INS) som Flonase gi nasal lettelse for allergier. Ulike INS behandlinger er tilgjengelig, men det er ingen vitenskapelige data som beviser en INS utfører bedre enn en annen. Flonase er derfor sammenlignet med andre INS behandlinger basert på komfort, verdi og brukervennlighet.

Bakgrunn

Flonase, flutikasonpropionat (klinisk navn), er en INS behandling for sesongmessige og helårig nasal allergi. Den generiske form av Flonase selges under sin kliniske navn.

Bruk

Flonase er sprayet i hvert nesebor for å redusere betennelse i nesegangene forårsaket av irriterende stoffer som pollen. Dosering er foreskrevet av legen din.

Sammenligning med Nasacort

Flonase er billigere når solgt i generisk form. Brukervennlighet var også en faktor: i henhold til Sheree Welshimer, bellaonline sin allergi og forkjølelse Editor, har Nasacort en bedre sprøyteapparat som fanger nesten alt av medisin mens Flonase apparat ikke.

Sammenlignet med Nasonex

En studie utført av Schering-Plough fant at lukt, umiddelbar smak og ettersmak av Nasonex ble foretrukket framfor Flonase. Effektiviteten av enten stoffet ble ikke testet.

Betraktninger

Hver person reagerer på medisiner annerledes. Konsultere legen din for å finne ut om Flonase vil være til nytte for deg.