Digidexo.com

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus


Den autoimmune sykdommer, lupus er karakterisert ved et bredt utvalg av symptomer, men er kjent først og fremst for moderat til alvorlig leddbetennelse. For å bidra til å bekjempe betennelse og hevelse, er Plaquenil en reseptbelagt medisin som vanligvis brukes til å effektivt å behandle lupus i mange menn og kvinner. Leger bruker ofte Plaquenil å hjelpe de med lupus å komme tilbake til normale aktiviteter uten bekymringer. Les videre for å lære hvordan du bruker Plaquenil for lupus.

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Bruk Plaquenil som anvist av legen din. Når den er tatt for å forebygge malaria, stoffet er tatt ukentlig. Men å behandle lupus, vil du sannsynligvis være å ta Plaquenil daglig for å undertrykke leddbetennelse.

Svelg Plaquenil tablett med en 8 oz. glass melk eller som anvist av legen din. Det er viktig å drikke hele glass melk med hver dose. Hvis du er allergisk mot melk eller laktose intolerant, bør du ta Plaquenil med et fullt måltid.

Oppbevar medisiner ved romtemperatur og bort fra lys og fuktighet. Riktig lagring er viktig fordi dette legemidlet er spesielt sårbare for endringer i vær og vind.

Hold styr på hvor mange piller du har tatt og hvor mange er igjen, slik at du vet når du skal gi tid for en refill.

Vær tålmodig med Plaquenil. Det kan ta flere uker før kroppen justerer til medisinering. Du skal se dine hevelser forårsaket av lupus begynner å minske i løpet av denne tiden.

Hint

  • Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Hvis du ikke husker det før neste dag, aldri ta en dobbel dose av Plaquenil å gjøre opp for den blandede dosering.
  • Hvis du har brukt Plaquenil å effektivt behandle lupus og den slutter å fungere for deg, fortelle legen din. I likhet med andre anti-inflammatorisk legemiddel, vil kroppen og til å bygge opp en motstand mot formidling hvis det brukes i en lengre tidsperiode.
  • Ta alltid dosen din med et glass melk eller som anvist av lege. Melk linjer magen og vil bidra til å forhindre bivirkninger som kvalme.
  • Barn er veldig følsomme for denne medisinen. Som et spørsmål om faktum, har små doser vært dødelig for spedbarn, så sørg for å holde Plaquenil lukket opp i beholderen og bort fra barna.
  • Plaquenil kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert kvalme, tap av matlyst, hodepine, oppkast og svimmelhet. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene for å diskutere behandlingsalternativer.