Digidexo.com

Smoothies & Shakes som hjelper deg opp i vekt

Smoothies & Shakes som hjelper deg opp i vekt


En vektøkning shake eller smoothie bør inneholde ca 750 kalorier og bare to av disse en dag bety at du er forbruker en ekstra 1500 kalorier. Estimert gjennomsnittlig kravene til en manns daglige kaloriinntak er 2550 kalorier, mens en kvinnes er litt mindre på 1940 kalorier per dag. For å legge på seg, krever kroppen mer kalorier enn det bruker å fungere, noe mer enn dette blir lagret som fett. Folk som er undervektige kan ønske å drikke vektøkning rister for å øke deres body mass index (BMI). Kroppsbyggere krever ekstra kalorier å forbrenne som energi i trening, mens de fortsatt bruker et betydelig beløp for å bygge muskelmasse.

Milk Whey Protein

Myseprotein er laget av surmelk når, i prosessen med fremstilling av ost, blir proteinet separeres. Høy i aminosyrer, er dette protein-rike bestanddel populære blant personer som ønsker å få vekt, som det er raskt absorberes av kroppen. Legge melk whey protein til din shake kan fremme beindannelse, samtidig som det gir det en rikere smak, noe som gjør det smake mer behagelig og bumping opp kaloriene. Per hver 29-grams porsjon det er 120 kalorier, hvorav 18 er fra de 2 gram fett og fra en mettet fett.

Sukkerinnhold

Det avhenger av om du skal bygge muskler eller om kroppen din totale sum av fett er lavere enn gjennomsnittet. Det er to typer av sukker i smoothies og shakes. Den første er glukose, som er raskt metabolisert i systemet og kan teknisk gi den raskeste kalori absorpsjon. Dernest er det maltodekstrin, som er en form av sukker fra karbohydrat som er tregere å fordøye. Overskridelse av en 2: 1-forhold av karbohydrat til protein i smoothie kan resultere i å få fett, noe som er ønskelig for de undervekt, men i mindre grad til påbygg.

Kalori nivå

Vær klar over din basal metabolic rate (BMR), dette er antall kalorier kroppen din forbrenner per dag mens resten. I tillegg til dette, beregne energien brukt fra type energi du øve hele dagen - alt fra loafing rundt i huset eller til en ekstrem vektløfting trening. Når du har opprettet ditt daglige kaloribehov som passer din livsstil, kan du regne ut hvor mange ekstra kalorier du trenger for å få muskler eller fett.

Typer fett

Umettet fett er bedre for deg fordi de er lettere å fordøye enn mettet fett. Du kan fortelle forskjellen mellom de to, fordi kolesterol-laden, mettet fett er fast ved romtemperatur og er ikke en helse avgjørende. Umettet fett kommer i to grupper, enumettet og flerumettet fett, og inkluderer helsemessige fordeler som de inneholder omega 3, 6 og 9. Det finnes to typer fett i kroppen - gult fett og brunt fett. Gul fett lagres mer mot overflaten av legemet, og er mindre aktive og mer sannsynlig å akkumulere i kvinner rundt hoftene og lårene, og på magen hos menn. Den aktive brunt fett i kroppen inneholder mitokondrier som produserer en termogen effekt, noe som i sin tur brenner energi.