Digidexo.com

Bruk av Methylcobalamin

Methylcobalamin er en form for vitamin B12. Det har muligens vist seg å beskytte de som tar det fra nevrologiske tilstander og sykdommer og aldring på en måte som gjør den forskjellig fra andre legemidler eller behandlinger. Det finnes forskjellige former av vitamin B12 (de vanligste er cyanocobalamin), men mangel på methylcobalamin har blitt knyttet til en rekke sykdommer.

Hva det er og hvor den kommer fra

Cyanocobalamin er en form for vitamin B12. Det er konvertert i svært små mengder i leveren til methylcobalamin, men ikke i mengder som er tilstrekkelig nok til å være terapeutisk. Syntetisk methylcobalamin er tilgjengelig som et supplement i mange supplement og vitamin butikker. Som en B-vitamin-komplekset, spiller den en viktig rolle i å forebygge og behandle anemi, så vel som immunsystem vedlikehold.

Nødhjelp i Sleep-våkne rytme Sykdommer

Methylcobalamin har blitt studert som en effektiv behandling for søvn-våkne lidelser. I en studie forbedret pasienter med søvn-våkne lidelser som fikk en stor dose methylcobalamin mer enn de som fikk en mindre dose av methylcobalamin, selv om forskjellen mellom de to var ikke veldig viktig. Mens forbedring ble registrert samlet, var ikke nok forbedring observert å gjøre methylcobalamin en effektiv entall behandling av søvn-våkne lidelser, selv om den har potensial som en "booster" av andre behandlinger, forsterke deres virkninger.

Antioxidant

Når kroppen bryter ned matvarer, er utsatt for visse stoffer eller tilstander, eller forbrenninger en stor del av fett i en kort tid, dannes det frie radikaler, som kan ødelegge celler i hele kroppen, forårsaker slike ting som hjertesykdom og kreft. Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer og forhindre produksjon av frie radikaler, og methylcobalamin er en sterk antioksidant. Fordi det lagres for en lengre periode enn normalt cyanokobalamin, er det en meget effektiv antioksidant (i forhold til andre former for B12), og brukes som et vitamintilskudd for å fremme en generell reduksjon av forholdene og skade forårsaket av frie radikaler.

Behandling for Ekstern Deficiency

Når den ikke er nok B12 forbrukes gjennom kosten eller absorpsjon er hemmet på grunn av en ytre middel (for eksempel bakterielle infeksjoner eller gastrointestinale parasitter), kan bivirkningene være mange og potensielt fatal. Når en mangel av B12 er kjent, kan methylcobalamin kan brukes som en effektiv behandling på grunn av sin lengre levetid i legemet i forhold til andre former B12. Det er ofte administreres via injeksjon, men er også tilgjengelig i piller, nesespray og aktuelle gels.

Behandling for pernisiøs anemi

Pernisiøs anemi er en tilstand der kroppen produserer for få røde blodceller. Det kan alvorlig og negativt påvirke hjertet, hjernen og fordøyelseskanalen. Pernisiøs anemi er vanligvis forårsaket av et tap av spesifikke celletyper i slimhinnen i magen som gjør et stoff som heter "intrinsic factor", som forteller kroppen å absorbere B12. Resultatet er en kronisk malabsorpsjon av B12. Methylcobalamin kan gis som en behandling for pernisiøs anemi, redusere og til slutt eliminere symptomer. Behandling varer hele livet til pasienten.