Digidexo.com

Hvordan forberede lavt kolesterol måltider

Hvordan forberede lavt kolesterol måltider


Høyt kolesterol setter folk i fare for hjerteinfarkt, tette blodårer og mange andre helseproblemer. Forbereder lavt kolesterol måltider hjemme er ganske enkel, og er gunstig selv for de som ikke har høyt kolesterol, rett og slett som et forebyggende tiltak for god helse og et sunt hjerte.

Hvordan forberede lavt kolesterol måltider

Skjær rødt kjøtt ut av måltider. Eller kutte ned betraktelig. Da disse er mye mer kolesterol-vennlig erstatning kylling, kalkun eller fisk,. Når rødt kjøtt er spist, velger lavt fettinnhold type, for eksempel magert kjøttdeig i stedet for bakken chuck. Dessuten er grunn kalkun et godt alternativ, siden det er lavt kolesterol og fett.

Legg ved masse grønnsaker i måltidene. Disse inneholder næringsstoffer for å heve gode kolesterolet, og inneholder ingen dårlig kolesterol, så lenge de er forberedt uten smør eller annet fett.

La smøret ut av hver del av måltidene. Ikke legg smør til å lage mat med eller på grønnsaker. Bruk i stedet en spesialitet smør erstatning som senker kolesterol.

Hold salat sunt. Legge til dressinger som ranch eller Caesar eller ost legger kolesterol. I stedet prøve å legge en eddik og olje kombinasjon eller noe lignende.

Pass deg for desserter. Mange av disse er høyt kolesterol. Frukt kan byttes ut med en høy kolesterol kake. Angel food cake er lavt kolesterol.

Steam eller bake mat. Dette holder de gode næringsstoffene i maten uten å legge til kolesterol og fett i forbindelse med steking. Grilling er også et flott alternativ, og veldig praktisk, spesielt om sommeren.