Digidexo.com

Hvordan bruke Lotemax

Lotemax, også kjent som Loteprednol, er et medikament som brukes til å behandle forskjellige allergier og bakterieinfeksjoner som ofte påvirker øyet. Innerst inne, hva denne løsningen gjør er avlaste noen hevelse som kan være plager øyet og samtidig redusere eventuelle kløe eller irritasjon som kan føre en person til å gni eller berøre øyet. Vanligvis vil du administrere en dråpe (noen ganger to) i det berørte øyet en rekke ganger i løpet av dagen for en bestemt tidsperiode.

Hvordan bruke Lotemax

•  Rist flasken før hvert program. Det er lurt å sørge for at løsningen er godt blandet før tegning ut noen av løsningen.

Len hodet bakover og justere øynene dine slik at de ser mot øyenbrynene.

•  Trekk nedre lokk av øyet ned slik at innsiden av lokket er noe eksponert og danner nesten en lomme.

Klem en eneste dråpe av Lotemax løsningen i lommen. Du må kanskje bruk av speil for å måle den nøyaktige plasseringen av lomma i forhold til pipetten. Hvis legen har foreskrevet mer enn en dråpe per øye, gjenta prosessen til du er ferdig med anbefalt dose.

Shift blikket ned og deretter sakte lukke øynene, holde dem lukket hvor som helst fra 60 til 90 sekunder.

Følg samme søknad for det andre øyet. Hvis begge øynene er rammet av allergi eller infeksjon, må du følge samme søknadsprosessen for det andre øyet.

Fortsett å bruke Lotemax som foreskrevet av legen din.

Hint

  • Dersom Lotemax er ubehagelig å bruke på grunn av temperaturen av oppløsningen, bare holder flasken i hånden og bruke en liten kroppsvarme for å øke dens varme.
  • Ikke berør eller håndtere slutten av pipetten da dette kan forurense både dropper og Lotemax løsning.