Digidexo.com

Hvordan bli kvitt svart på Knee

Hvordan bli kvitt svart på Knee


Tykk, tørr, svertet hud på knærne er et resultat av hyperpigmentering. En kombinasjon av tørr hud, friksjon og samler døde hudceller resultere i en ufølsom lignende mørke området på knærne. Denne tilstanden er pinlig og irriterende, men trenger ikke være permanent. Selv om riktig hudpleie og forebyggende tiltak bidra til å holde huden glatt og fuktig, kan det treffes tiltak for å gjenopprette knærne til et normalt utseende og føler, slik at du kan bruke skjørt og shorts uten å bli flau av utseendet på knærne.

Bruksanvisning

•  Skjær en sitron i to med en liten kniv. Prop opp føttene slik sitronsaft ikke vil dryppe helt av knærne under behandling. Gni sitron halvdelene på svart hud på knærne hver morgen og la den sitte i 15 minutter for å hjelpe naturlig blekemiddel og eksfoliere huden.

Klem sitronsaft over en pimpstein og gni huden på knærne i en sirkulær bevegelse for å løsne døde hudceller. Skyll knærne av med vann og tørk av med et rent håndkle. Påfør en tørr hud fuktighetskrem til knærne. Hvis du er på vei ut av huset, bruke solkrem til knærne for å hindre misfarging fra soleksponering.

Rør sammen 1/2 ts. limesaft og 1 ts. kokosolje i en skål for å lage en hud-fuktighetslightening. Masser lime og kokos olje blanding den inn i den mørke huden på knærne. La fuktighetskrem til å absorbere inn i huden i 20 minutter.

Blot knærne med en ren absorberende håndkle for å fjerne eventuelle gjenværende lime og kokos olje. Gni tørr hud fuktighetskrem i knærne for å forsegle i fuktighet.

Tips og advarsler

  • Gjenta disse trinnene daglig for å oppnå ønsket hud tilstand. Opprettholde utseendet og følelsen av knærne ved eksfolierende og fuktighetsgivende regelmessig.
  • Sennep olje massert inn knærne bidrar til å regenerere huden og etterlater knærne ser sunt og mykt.
  • Disse trinnene kan benyttes for tørre, formørket albuer, så vel.