Digidexo.com

Om Homeopatiske Body Detox

Om Homeopatiske Body Detox


Spise økologisk, drikke flaskevann og håndtere stress blir ofte betraktet som en nødvendighet for å leve sunt, men disse trinnene er noen ganger ikke nok til å ta eksterne giftstoffer bombarderer kroppen din. En homøopatisk detox kan hjelpe deg å føle deg bedre og opprettholde helse.

Toksiner påvirker immunsystemet

Dessverre har vi ikke lenger lever i en ren verden med allestedsnærværende naturlige produkter, ren luft og ren mat. Nesten hver stoffet vi kommer i kontakt med eller sette inn i våre lover, inkludert luften du puster, er besudlet med mikrober, tilsetningsstoffer og forurensninger som våre lover ikke trenger. Det finnes giftige tungmetaller i vannet du bade i og drikke, og selv i noen flaske vann. I tillegg er det moderne liv hektisk og stressende og gir lite tid for ekte hvile og avslapning. Kroppens immunsystem er i en konstant kamp mot giftstoffer og stress. Denne kampen kan la immunforsvaret svakt, noe som kan gi dere økt uvel.

Tegn på toksisitet

Det er mange moderne plager og tilstander som synes å ha noen direkte eller bare årsaker. Kronisk tretthet, irritabel tarm, depresjon, uforklarlig vektøkning eller vekttap, og enda noen kreftformer kan være et resultat av immunsystemets dårlig funksjon. I tillegg kan disse symptomene og andre, for eksempel hyppige forkjølelser, hudirritasjoner og lav energi være symptomer på toksisitet fordi giftstoffer akkumuleres i blodet og organer, forårsaker stress på immunsystemet.

Opphoping av giftstoffer fortsette å erodere immunforsvaret over tid hvis kroppen ikke eliminere dem, fører til ulike sykdommer og helseskadelige forhold.

Hvordan Homeopathic rettsmidler arbeid

Fordelen med avgiftning ved hjelp av homeopatisk medisin, også kjent som homeopatisk drenering, er at virkemidlene utløse kroppens naturlige excretory prosesser. Dette innebærer at legemet er avgift seg i en naturlig, optimal måte gjennom det ekskretoriske organer: hud, lever, lunger, lymfeknuter, bukspyttkjertel, nyrer, tarmene og kjønnsorganer.

Når riktig foreskrevet, medisiner er ikke ubehagelige eller farlige, og vil støtte kroppen i å finne sin naturlige balanse uten bivirkninger. Dette betyr avgiftning kan gjøres som et helse tune-up på en jevnlig basis for å opprettholde en sunn kropp og optimal immunsystem fungerer.

En klassisk homøopatisk tilnærming innebærer å velge et enkelt middel basert på din generelle grunnlov. Dette er også referert til som konstitusjonelt middel. Disse midler kan føre til en "healing krise", som betyr at det kan være et intervall blir verre før du får bedre. Til riktig unngå dette, er den kompleks tilnærming er nødvendig, det vil si å velge en blanding av rettsmidler for å balansere ut kroppens reaksjon.

Hvis du er i svært dårlig helse - ved punktet der immunforsvaret er veldig deprimert på grunn av en høy grad av giftighet - bør du søke profesjonell homøopatisk råd. Dette er fordi en detox reaksjon kan forekomme.

Rettsmidler

Homeopatiske midler for kroppen avgiftning forbedre blodsirkulasjonen, støtte sunn vekt ledelse, fremme sunne energinivå, fremme sunn hud, støtte sunn leverfunksjon og fremfor alt støtte sunt immunsystem som resulterer i færre sykdommer.

Det er homøopatiske detox kits og formulerte kombinasjoner av homøopatiske midler er tilgjengelige for deg i butikker og på nettet. De virkemidlene som finnes i hvert enkelt produkt varierer avhengig av merke. Nedenfor er noen av de komponentrettsmidler som vanligvis brukes i detox-behandlinger.

Alfacfa er svært næringsrik detoxifier.

Berberis er en avgifte leveren tonic og virker på den venøse (relatert til venene), nyre og lever systemer.

Capsicum er en stimulerende og tonic for dem i en svekket tilstand. Det er også anti-inflammatorisk, diuretisk og antibakterielle.

Carduus er nyttig i å reparere leverskader på grunn av alkohol.

Galium aparine er en utmerket lymfatisk cleanser og samtidig hjelpe leveren, tarmene og huden.

Hepar sulph hjelper med alle hevelser i kjertler, lymfe lunger og slimhinner.

Iris er ofte brukt i avgiftnings behandlinger.

Melkesyre bistår i mobilisering og utskillelse av overflødig melkesyre.

Lobelia hjelper lungene og luftveis trasé; det er en slimløsende, lymfatisk rengjøringsmiddel og vanndrivende.

Mag Phos hjelper med utmattelse og mental utmattelse med deprimert mentale tilstand.

Nux vomica hjelper folk som har bortskjemte (overspising, alkoholforbruk, etc.) hvor de lever og fordøyelsessystem har blitt påvirket

Sarsparilla er en antioksidant som stimulerer nyre og leverfunksjoner.

Taraxacum har vært, for aldre, ryggrad detox urter; er det kjent å effektivt fjerne giftstoffer fra hver eneste celle i kroppen. Det hjelper leveren i avrusning og brukes i lever (relatert til leveren) og galle (relatert til galle) stasis.

Tylophora stimulerer binyrebarken, påvirker lymfesystemet og immunforsvaret og hjelper lungene.

Uva Ursi 2X fungerer som et diuretikum i nyrene og er kjent for å inhibere veksten av mikroorganismer.

Avgifte

Rådfør deg med en homøopatisk lege hvis du avgifte å behandle noen alvorlig eller kronisk sykdom. Bekreft at kroppen avgiftning vil adressen din spesielle sykdommen og sikre at ingen annen behandling eller rettsmidler er garantert i din tilstand.

Ikke bekymre deg for uønskede bivirkninger fra homeopatisk medisin hvis du er generelt i god helse. Avgiftning kan være en fin måte å holde deg i form og føler stor.

Innlemme disse tipsene inn i din helse regime i tillegg til homøopatiske midler for raskere resultater og generell helse:

Drikk rikelig med vann (3-4 liter) slik at nyrene å effektivt utføre sin naturlige filtreringsfunksjon.

Spis frukt, grønnsaker og fiber rik mat. Frukt og grønnsaker er lastet med antioksidanter og fiber er rensing.

Bruk økologisk mat hvis mulig. Dette vil redusere mengden av mat basert giftstoffer som du introdusere inn i kroppen din.

Trene regelmessig. Økt respirasjon og svette under trening excretes toksiner gjennom lungene og huden.

Unngå alkohol, kaffe, røyking, raffinert sukker og mettet fett for å redusere toksin og redusere arbeidet til organer som lever, nyrer og lunger.

Finne naturlige alternativer til daglige husholdning kjemikalier for å minimere mengden av daglige giftstoffer som kroppen din blir utsatt.

Minimere belastningen for å hjelpe immunforsvaret i sin naturlige funksjon.