Digidexo.com

Fordeler med Macadamia Nuts

Nøtter er bra for deg. De er lastet med helsemessige fordeler, og den største fordelen av alt er at de smaker godt. Og macadamia mutter er intet unntak. Macadamia mutter er en stor snack som vil gi deg høy energi uten alt sukkeret. Så spise litt i dag og nyte fordelene av alle sine andre næringsstoffer.

Fiber

Macadamia nøtter er en utmerket kilde til fiber. De inneholder ca 7 gram per porsjon, noe som tilsvarer omtrent 1/4 cup. Fiber er viktig fordi det holder fordøyelsessystemet sunt.

Sunn Fat

Macadamia nøtter inneholder 84% enumettet fett, som er et sunt fett og bidrar til å bekjempe kroppens dårlige kolesterolet. Hvis du har høyt kolesterol, så er du i faresonen for hjertesykdom. Men den gode nyheten er, macadamia nøtter inneholder mer enumettet fett enn noen annen mutter. Spise dem i moderasjon vil forbedre helsen din betraktelig.

Protein

Det er nesten 10 gram protein per porsjon i macadamia nøtter. Protein er viktig for å bygge og vedlikeholde sterke muskler og vev.

Mineraler og vitaminer

Macadamia nøtter er pakket full av vitaminer og mineraler, som kalsium, fosfor, kalium, jern, vitamin B, og folat, bare for å nevne noen. Disse næringsstoffene alle hjelpe kroppen i å bygge sunne bein og tenner, opprettholde et sunt nervesystem, og hjelpe kroppen din balanse sukker og væskenivåer.

Sykdom Fighter

Macadamia nøtter inneholder også selen, som er en antioksidant som har blitt rapportert å forebygge kreft. Denne samme antioksidant hjelper kjempe mot betennelse i kroppen.