Digidexo.com

Naturlig Progesteron og overgangsalder

Det er ganske mange behandlinger for overgangsalder er tilgjengelig i dag. De fleste er konvensjonelle metoder foreskrevet av leger som krever bruk av syntetiske hormoner, eller HRT (Hormone Replacement Therapy).

Det finnes andre alternative metoder er imidlertid at selv om ikke nødvendigvis vist seg å arbeide, til mange påstand være effektive.

Naturlig progesteron har lenge vært brukt for overgangsplager, og har jobbet for et stort antall pasienter. Det finnes også negative effekter som har blitt rapportert, så følgende er en liste over de viktigste fakta om denne behandlingen.

Progesteron Cream

Dette er en krem ​​påføres på huden, noe som frigjør progesteron i blodet og sies å redusere hetetokter, oppblåsthet, depresjon og hodepine. Det finnes rapporter som har vist nye bein vekst i røntgen av osteoporosepasienter.

Ingen bivirkninger

Naturlig progesteron terapi har ingen bivirkninger i motsetning til syntetiske gestagener som kan utløse oppblåsthet, cervical erosjon, beinbrudd risiko, blodpropp, depresjon og til og med slag i noen sjeldne tilfeller, ifølge studier utført av kvinner Health Initiative under National Heart, Lung og Blood Institute.

Overskudd av østrogen

Noen leger mener at overgangsalderen kan være forårsaket av et overskudd av østrogen og ikke en mangel av det, som konvensjonelt trodd. Således er naturlig progesteron effektive i å motvirke de lidt symptomer i menopausen på grunn av for mye østrogen.

Risiko for naturlig progesteron

Ifølge den nordamerikanske Menopause Society, er noen naturlig tilpassede forbindelser med naturlig progesteron ikke godkjent av FDA. Også, mange har ikke blitt testet for renhet, styrke, effekt eller sikkerhet.

Ingen offisielle Evidence

Det er ikke noe bevis for at testet naturlig progesteron er mer effektiv i behandling av menopause enn standard HRT. Råd fra en lege må innhentes før det utelukkende stole på en naturlig behandling for overgangsalder.

FDA godkjent naturlig progesteron (Prometrium)

En naturlig progesteron kalt Prometrium er FDA-godkjent og det er et bedre valg enn de uregulerte, forsterket produkter som ikke kan anses som sikker eller effektiv. Dette er et godt valg for pasienter som søker en mer naturlig tilnærming til behandling av sine overgangsplager.