Digidexo.com

Bruce Lee meditasjon teknikk

Bruce Lee, en av de mest kjente personligheter i kampsport, var en trofast tilhenger av meditasjon. Hans meditasjon filosofi, i hans ord, var:. "Tømme tankene, være formløse, formløse - som vann nå du putter vann i en kopp, blir det cup, du putter vann i en flaske, blir det flasken, du legg den i en tekanne, blir det tekanne. Nå vannet kan strømme eller det kan krasje. Vær vann, min venn. " I kung fu, er intern utvikling anses å være like viktig som ekstern utvikling.

Meditasjon Technique

Bruce Lees meditasjon teknikk er referert til som qigong, ellers kalles chi kung, som dreier seg om begrepet chi, som antas å være den universelle energi, eller hva Bruce Lee kaller "livskraft". I meditasjon, er chi spredt i alle deler av kroppen gjennom pusteøvelser og langsomme grasiøse bevegelser som involverer hele kroppen, og dermed gir indre styrke og utvikle mental konsentrasjon.

Den vanligste meditasjon øvelse er ved hjelp av pusting. Du er å tømme sinnet for enhver tanke og fokusere bare på chi. Prosessen gjøres ved innånding og exhaling, og holder pusten. Når inhalering, bør tungen heves mot den øvre ganen, og når puster ut, bør tungen være på sin normale stilling. Først må du puster inn og visualisere chi kommer inn hodet og går ned til like under navlen, og så puster mens visualisere chi øker i navlen området. Det er en repeterende prosess gjort ca 10 minutter daglig for å øke "livskraft" inni ditt sinn og kropp.

En av hans meditasjonsteknikker er "Circle of Fear", der du visualisere en sirkel rundt deg, og avstanden av sirkelen fra deg er om lengden på beinet når du gjør en side-kick. Denne teknikken hjelper deg å kontrollere frykten fordi uansett hva det er du er redd for, om en person, ting eller en situasjon, så lenge det er utenfor sirkelen, er du trygg fra det.

Hvorfor det er viktig

Meditasjon er viktig i kampsport, fordi det bidrar til å forbedre ens selvdisiplin. Siden meditasjon fremmer selvkontroll gjennom intens konsentrasjon og ha evnen til å lytte til ditt indre, mens på samme tid å være i stand til å observere hva som skjer rundt deg, er det ansett som svært viktig og medvirkende til å oppnå store kampsport ferdigheter.

Den qigong er også kjent for å forebygge og kurere sykdommer basert på tradisjonell kinesisk tro. I tillegg gir denne spesielle type meditasjon effektivt bidrar til å redusere stress, fordi det senker produksjonen av kortisol, hormon som bevirker stress, så vel som reduksjon av blodlaktat, som er ansvarlig for en følelse av angst.