Digidexo.com

Whole Foods Diet for Candida

En hel mat diett kan bidra til å eliminere candida overvekst i kroppen. Hovedfokuset for en hel mat diett er å levere en ernæringsmessig balansert diett som er lav på karbohydrater og høy i næringsstoffer. Candida overlever på sukker som er inntatt i kosten. Ifølge Alive.com, selv naturlige sukkere slik som de som finnes i frukter kan mate gjær, noe som gjør infestasjon sterkere. Ved å spise minimalt prosesserte hele matvarer, kan du ta kontroll over kostholdet ditt, og bidra til å eliminere candida overvekst i kroppen din.

Foods

Mens du spiser en hel-mat diett for å behandle candida, eliminere så mange bearbeidet mat som mulig, inkludert raffinert sukker og mel, brød, gjær inneholder matvarer, alkoholholdige drikker, alderen ost og koffein. Whole Foods er matvarer som er ubehandlet og er nær sin naturlige tilstand. Eksempler på hele matvarer som er oppmuntret er grønne blader, frukt som meloner og bær som ikke inneholder store mengder sukker, bønner, hele havre og andre hele korn, og kjøtt, fisk og fjærfe som er organisk og fri for kjemiske tilsetningsstoffer.

Transition

Bytte fra en tradisjonell diett til en hel mat diett er ofte utfordrende og krever en høy grad av engasjement. Det er normalt å oppleve cravings for mat som du har eliminert, og sporadiske tilbakeslag er å være forventet. Ifølge holistisk helse løsninger, som smaksløkene blitt vant til sunnere hele matvarer og blodsukkeret begynner å stabilisere seg over tid, vil suget etter prosessert mat avta. Hvis du har et svakt øyeblikk og finner ut at du har jukset på diett, ikke være for hard mot deg selv. Dette er en normal forekomst når du gjør en drastisk ernæring endring i kostholdet ditt. Husk at i morgen er en annen dag og en annen mulighet til å plukke opp den hel-mat diett der du slapp.

Tips

Det kan være best å sakte introdusere flere hele matvarer i kostholdet ditt og eliminere bearbeidet mat gradvis heller enn å prøve den kald kalkun teknikk. Prøv å ikke være for rigid om kostholdet ditt. Ikke besette om de matvarer som du ikke kan spise. I stedet fokuserer på hele matvarer som du kan ha. Gå gjennom din skap og donere elementer som ikke anbefales for hele matvarer candida diett. Dette vil hindre deg fra å bli fristet til å jukse i et øyeblikk av svakhet.