Digidexo.com

Hvordan velge Probiotika

Hvis du noen gang har opplevd matforgiftning, en gjær infeksjon eller du nylig har fullført et kurs av antibiotika, kan din lege eller ernæringsfysiolog har antydet du ta probiotiske kosttilskudd. Etter matforgiftning, kan fordøyelsen være svak. En gjær infeksjon er en overvekst av Candida albicans, en stamme av bakterier som oppstår når immunforsvaret er svekket, og det er en overdreven inntak av sukker (inkludert frukt sukker) eller gjær fra brød, øl eller mugg fra ost eller eksponering for mugne miljøer . Antibiotika tørke ut mye av den vennlige bakterier i tarmen som hjelper oss til å fordøye maten og absorbere sin næring. Probiotika er levende kulturer dyrket i et laboratorium eller funnet i live kultur yoghurt som bidrar gjenopprette disse vennlige bakterier i tarmen.

Hvordan velge Probiotika

•  Begynn med å rådføre deg med lege eller ernæringsfysiolog hvis du opplever diaré eller noen av de forholdene som er beskrevet i innledningen. Vær sikker på at du ikke har en mer alvorlig medisinsk problem før du fortsetter.

Se etter levende kulturer som ikke er søtet med sukker, stokk juice eller lønnesirup eller frukt. Les etiketten for å se etter de levende kulturer Lactobacillius acidophilus eller bifidus. Disse probiotika er eneste levedyktige hvis de mat eller kosttilskudd holdes under nedkjøling. Når de utsettes for varme eller tilberedes i en hvilken som helst måte, at de ikke lenger er levedyktige.

Shop for probiotika i nedkjølt delen av de fleste helsekostbutikker. Det finnes forskjellige varianter for de som kan og ikke kan fordøye dagbok. Det er vegetariske landskamper for de som ikke ønsker å innta kapsler laget av gelatin (som er laget av kuas hover).

Les etiketter for å se hva potens og mengder er av hver levende kultur. For eksempel har enkelte probiotika inkluderer to eller flere forskjellige typer levende kulturer og opp til 3-4 millioner kulturer per kapsel. Ta disse kosttilskudd i henhold til deres etiketten. Vanligvis blir de tatt mellom eller etter måltider med en kald væske.

Hint

  • Mange kjente yoghurt har ingen levende kulturer og er i hovedsak en fancy melk pudding. Hvis du er ute etter levende kulturer, lese etikettene.
  • Ikke selv-diagnostisere hvis du har diaré eller alvorlig matforgiftning. Konsultere legen din dersom du har noen kroniske sykdommer eller har blod i urinen eller i avføringen.