Digidexo.com

Hvordan Prebiotika & Probiotika Work

Hvordan Prebiotika & Probiotika Work

Hva er Prebiotika og probiotika?

Ifølge International Food Information Council, probiotika er "en live mikrobiell mat ingrediens som, når inge i tilstrekkelige mengder, [øve] helsemessige fordeler", mens prebiotika er definert som ikke-fordøyelige matvarer som øker og bidrar til produksjon av gunstige bakterier i kolon og fordøyelseskanalen. Paret sammen, blir sluttproduktene som heter "symbiotics." Disse produktene er funnet i noen av maten vi spiser, som yoghurt og sikori, eller i gjær og gjæret elementer.

Kan Probiotika arbeid?

En probiotiske kommer inn i tarmen og bidrar til å regulere de forskjellige bakterier som hjelper til med fordøyelsen og næringsopptak. Probiotika, "spesielt visse arter av Bifidobacteria og laktobasiller, kan hjelpe" balansere "flora", heter det IFIC stater. En balansert system produserer regelmessig avføring, er mindre utsatt for laktose intoleranse, og har en redusert sjanse for dårlig helse gjennom svikt i immunsystemet.

Hvordan gjør Prebiotika arbeid?

Prebiotika er gjødsel for produktiv bakterievekst, fôring probiotiske bakterier og bistå i sin vekst. Ifølge OB / GYN Marcelle Pick ", fructooligosaccharides (FOS) og inulin, naturlig sukker som finnes i bananer, sikori rot, løk, purre, frukt, soyabønner, søte poteter, asparges og noen hele korn" bistå i å hjelpe sunne probiotiske bakterier gjennom fordøyelses syrer, holde dem hele og i stand til å nå sin endelige destinasjon. For å bevare mesteparten av prebiotisk effekt i matvarer, anbefaler Dr. Pick langsom matlaging ved lave temperaturer.

Hvordan ta Probiotika og Prebiotika

Det har vært mange endringer i sammensetningen av probiotiske og prebiotiske kosttilskudd. Nå gjør man ikke for å kjøle supplement for at bakterien å overleve; levedyktig, potente kapsler er tilgjengelig for bruk rom-temperatur. Dr. Pick råder, "De beste generelt probiotiske kosttilskudd kombinere flere gunstige bakterier med gjær. Se etter kosttilskudd som inneholder Saccharomyces, Lactobacillus acidophilus og bifidobakterier i milliardklassen" med en hjelpende av inulin prebiotika. Det er også nyttig å få produkter med NSF (privat, objektiv tredjepart) sertifisering for å sikre god kvalitet.