Digidexo.com

Hvordan øke graviditet suksess med en lav sædkvalitet

Å bli gravid kan være vanskelig hvis du eller partneren din har en tilstand som gjør unnfangelse nesten umulig. Å ha en lav sædkvalitet er ett eksempel på dette, og det kan i stor grad påvirke hvorvidt du og din ektefelle er i stand til å bli gravid. Det er viktig at du lærer hvordan du kan øke graviditet suksess med en lav sædkvalitet for å øke sjansene for suksess.

Bruksanvisning

Endre ditt kosthold og mosjonsvaner. Mange menn lider av en lav sædkvalitet er overvektig og lede en stillesittende livsstil. Du kan øke din sædkvalitet ved å vedta et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Du bør også sørge for at du får minst 30 minutter med trening et par ganger hver uke; Også slippe noen ekstra vekten du bærer.

Kutt ut å røyke. For å få sunnere og øke sjansene dine for å bli gravid, må du også kutte ut røyking.

Hold kult. Heat er noe som påvirker sperm at de fleste menn ikke tenker på før legen informerer de har en lav sædkvalitet. Når sæden blir for varmt de dør av, og dermed alt du er i stand til å gi partneren din er død sæd som ikke er i stand til å bli gravid. Unngå badestamper og bruke klær som gir pusterom for mandig deler. Bytte til boksere fra truser er en fin måte å gjøre dette.

Søk profesjonell hjelp. Du er ikke den eneste mannen i verden som har en lav sædkvalitet. Det er mange leger og spesialister over hele landet som kan gi hjelp og forslag på å bli gravid med en lav sædkvalitet. I tillegg kan de gi alternative muligheter bør du og din ektefelle velger å forfølge en alternativ rute til å bli gravid.

Tips og advarsler

  • En lav sædkvalitet er et vanlig problem som mange menn opplever, men få diskutere.
  • Ikke bli motløs enkelt. Vær tålmodig. Husk at det bare tar tid!