Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Mercury Detox

Hvordan å gjøre en Mercury Detox


Det er økende bekymring i dag om hvilken effekt tungmetaller, som kvikksølv, har på vår helse. Vi kommer i kontakt med kvikksølv gjennom dental amalgam, innåndingsfaren, drikke forurenset vann, spiser forurenset fisk og blir utsatt for kjemikalier gjennom arbeidsplassen. Kvikksølv kan være et potensielt skadelige kjemiske gang i kroppen, og for å sikre helse og trivsel, bør det treffes tiltak for å avgifte.

Bruksanvisning

•  Forbered kroppen for avrusning. Ta høye doser av urten Silybum daglig, enten som en kapsel, væske skjær eller urte avkok av tørkede frø. Anbefalt dose er 10 g daglig av tørket Silybum ekstrakt. Silybum bidrar til å helbrede skadede leverceller og forbedrer avrusning. I en studie publisert i "Phytotherapy Research," forsker Šárka Chlopcíková fant at Silybum bundet til tungmetaller i kroppen og hjulpet sin utskillelse.

binde tungmetaller, gjør dem trygge og klar for utskillelse. Urter som hvitløk kan være svært effektiv på dette hvis tatt daglig. Hvitløk inneholder svovelsyre kjemikalier som binder seg til tungmetaller i kroppen, og bidra til å fremme deres utskillelse gjennom leveren og nyrene. Ett dyr rettssak publisert i "The Journal of Korean Medical Science" funnet ut at hvitløk bidratt til å hindre opphopning av kvikksølv i nyrer, lever, bein, testikler og hjerne. Anbefalt dose er 300 mg daglig av tørket ekstrakt, eller tre fersk, knust fedd hvitløk daglig.

Eliminer tungmetaller fra kroppen og støtte avgiftningsprosesser ved å opprettholde kroppens nivåer av glutation. Glutation er en av de sterkeste antioksidanter i kroppen og en naturlig tungmetall detoxifier. Den er produsert av cellene våre og legger til tungmetaller, noe som gjør dem vannløselige og kunne skilles ut via nyrene. Sunne nivåer av glutation kan støttes gjennom å ta et vitamin B-kompleks, vitamin C (500 mg), selen (finnes i nøtter og frø) og urter som Silybum og gurkemeie.

Støtte og beskytte kroppen for å holde det trygt og rent. Spis en diett rik på næringsstoffer, kostfiber og renset vann. Organer vil trenge masse næringsstoffer som vitamin C og B-kompleks å avgifte tungmetaller, og vann og fiber for å gjennomføre kjemikalier fra kroppen. Øk daglige væskeinntaket med ett eller to glass over det som er vanlig, og vurdere fibertilskudd som 4 g daglig av glatte alm eller psyllium skrog.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for tannamalgamfyllinger, snakke med tannlegen din, eller ta kontakt med en miljørettet helsevern spesialist.
  • Rådfør deg med din lege før du tar dette avgiftning dersom du tar medisiner.