Digidexo.com

Hvordan å miste vekt 5 måneder etter graviditet

Hvordan å miste vekt 5 måneder etter graviditet


Hvis du alltid gledet seg til svangerskapet fordi du tenkte på det som en tid da du kan spise hva du vil, kan du være følelsen resultatene akkurat nå. Dessverre er det slikt som å spise for mye når du er gravid. Den gode nyheten er at fødselen vil ta av ca 14 pounds mellom babyen, morkake og ekstra væske du har båret rundt. Den dårlige nyheten er at du kan ha mye mer å gå før du er tilbake til ditt prepregnancy vekt. Med riktig kosthold og mosjon, men du kan få det før heller enn senere.

Hvordan å miste vekt 5 måneder etter graviditet

Sykepleier din baby. Hvis du ikke har ammet babyen din hele tiden, er det sannsynligvis for sent å begynne på dette punktet, men hvis du har vært, du gjør gode ting for kroppen din, også. Sykepleie forbrenner ca 500 kalorier om dagen, så være trygg på at mens du slapper av på sofaen, er du også å miste den baby vekt.

Spis et sunt kosthold fylt med masse grønnsaker og proteiner. Ammende mødre bør være sikker på å drikke mye vann, også, fordi sykepleie bruker mye energi. Parents.com gir full månedlig omrisset av en diett for postpartum moms med velsmakende meny ideer og oppskrifter som holder dine behov som en ny mamma i tankene. (Se referanser.)

Ta barnet ditt for en rask 30 minutters tur hver dag. Hvis du kan finne tid til å gå på treningsstudio hver dag, kan du være i stand til å brenne enda mer kalorier, og en rekke treningssentre tilbyr barnepass i noen timer. Hvis ikke, rusler rundt i nabolaget er en morsom måte å få mosjon du trenger og litt frisk luft for barnet ditt.