Digidexo.com

Hvordan løse opp blodpropper Naturligvis

Den blodpropp naturlig sammen når du er skadet. Dette er nødvendig for å stoppe blødningen og å helbrede såret. Imidlertid, noen ganger blodet kan klumpe seg sammen på en slik måte at de hindrer vener og arterier. Dette avbryter blodstrømmen og kan være farlig. Blodpropp kan også dannes som et resultat av aterosklerose, eller oppbygging av plakk i arteriene. Blodpropp er tydelig av forskjellige symptomer, avhengig av hvor de er i kroppen. Sharp og plutselige smerter er vanlig, samt beslag og talevansker hvis blodpropp forstyrrer blodstrømmen til hjernen. Det er viktig å oppsøke lege så snart som mulig hvis du mistenker at du har en blodpropp.

Bruksanvisning

•  Vær aktiv. Regelmessig aerob trening kan løse opp blodpropper, ifølge en studie som ble presentert for American Heart Association i 2003. Deltakerne i studien gikk i 45 minutter per dag, fem dager i uken, i ca 3 måneder.

Prøv å ta Nattokinase, en kapsel om morgenen, en på ettermiddagen og to før sengetid. Nattokinase er et enzym avledet fra supplement natto, som er et fermentert soya produkt. Nattokinase kan ikke bare løse opp blodpropper, det kan også hindre nye fra forming.

Ta en omega-3 tilskudd daglig. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å hindre blodet i å danne blodpropper og avverge hjertesykdom og hjerteinfarkt. Nattlysolje er ett supplement som gir omega-3 fettsyrer.

Tilsett litt hvitløk og gurkemeie til ditt daglige kosthold. De kan hjelpe blodsirkulasjonen. Bruk gurkemeie og hvitløk i retter som suppe, chili, curry retter eller til eggerøre.

Senk risikofaktorer for utvikling av farlige blodpropper ved å senke blodtrykket. Hvis du røyker, sluttet. Reduser fett i kosten, samt saltinntaket. Målet for mindre enn 1500 mg salt per dag.

Hint

  • Prøv å bruke disse alternative behandlingstilbud i forbindelse med tradisjonelle behandlinger.
  • Sjekk med legen din før du bruker noen urte kosttilskudd for å være sikker på at de ikke vil forårsake interaksjoner med medisiner.