Digidexo.com

Caralluma Fimbriata bivirkninger

Caralluma Fimbriata bivirkninger


Caralluma fimbriata er en kaktus plante urfolk til mange deler av India. Brukes i en rekke former, er dette anlegget kjent for sine appetitt og tørst-suppressant evner. Stadig større grad som et vekttap supplement, har omfattende forskning er gjort for å identifisere kortsiktige og langsiktige bivirkninger forbundet med forbruket sitt.

Hva er Caralluma Fimbriata?

Caralluma fimbriata vokser vilt i urbane sentre i India og er ofte plantet som road buskas eller grensemerker. Det er også inntas som en grønnsak i den daglige kosten for flere innfødte befolkninger. Det er tradisjonelt tilberedt med krydder og salt eller spises rå, og kan brukes også i indiske bevarer som chutneys. I sin ekstrakt form, er Caralluma fimbriata brukes som en diett hjelpemiddel og appetitt suppressant.

Bivirkninger som mat

Tribal jegere ofte bruker en håndfull av Caralluma fimbriata biter før jakt for å unngå pakking mat og lider av sult av tørst på lengre jaktturer. I omfattende forskning, indiske universitetsprofessorer, botanikere og holistisk helse utøvere attest av sin mangel på toksisitet som mat uten negative eller bivirkninger rapportert blant populasjoner med stor caralluma fimbriata forbruk.

Bivirkninger som avtrekks

Ytterligere forskning har blitt utført for å identifisere caralluma fimbriata sikkerhet som en ekstrakt tas oralt. Institutt for farmakologi ved St. Johns Medical College i Bangalore, India, melder omfattende forskning på rotter for å identifisere oral toksisitet. Rotter ble gitt daglige doser av caralluma fimbriata sammenlignes med deres kroppsvekt for en studieperiode på 14 dager. Vev og organ undersøkelse forskning senere viste ingen avvik i organ helse eller funksjon for å ytterligere indikerer ingen langsiktige fysiske helseeffekter fra forbruk som en pakke.

Clinical Case Study Resultater

På den vestlige Geriatrisk Research Institute, ble studier gjennomført for å identifisere bivirkninger eller problemer forbundet med å bruke caralluma fimbriata som en vekt-tap supplement i sin ekstrakt skjemaet. I en studie med 26 overvektige pasienter, mer enn 60 prosent av deltakerne som fikk den aktive forbindelsen opplevd vekttap mens du tar tilskudd med ingen deltakere rapporterer eventuelle bivirkninger ekstraktet.

Caralluma Supplement bivirkninger

Som en vekt-tap supplement, noen bivirkninger fra bruk synes å minimal. Caralluma regnes som trygt for folk flest når det tas i opp til 60 dager. De eneste bivirkningene som er rapportert på WebMD, helse-og medisinsk informasjon Internet ressurs, er mild magesyke, luft i magen, forstoppelse og gastritt. Enhver rapportert forstyrrelse velig forsvinner med en ukes bruk. Men du bør ikke ta Caralluma hvis du er gravid eller ammer.