Digidexo.com

Hva er Benfits av å drikke mer vann?

Hva er Benfits av å drikke mer vann?


Hold deg frisk ved å forbruke den anbefalte mengden vann. En måte du kan fortelle om du får nok vann er av fargen på urinen din. Hvis urinen er klart, har du vært å ta i nok vann; men hvis det er en dyp gul eller oransje, kan det være lurt å tenke gjennom ditt daglige væskeinntaket. Bruk en online vann kalkulator for å se hvor mye du bør drikke basert på kroppsvekten din.

Hydration

Kroppen mister vann konsekvent hele dagen på grunn av svette og urinering, blant annet. Bivirkninger av dehydrering kan inkludere migrene, forstoppelse, problemer med nyrene og noen ganger død. Holde kroppen hydrert vil bidra til å bekjempe disse bivirkningene. Hvis du har hodepine, kan det å drikke romtemperert vann lindre din smerte.

Vekttap

Vann kan hjelpe til med vekttap. Noen ganger tørst er forvekslet med sult, noe som resulterer i forbruker for mange kalorier. Hvis du nylig har spist og finner ut at du fortsatt er sulten, drikk et glass vann. Noen dieters vil drikke et glass vann før de spiser et måltid for å hjelpe med porsjonskontroll. Ifølge desember 2003 Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, vann som forbrukes i løpet av en 10-minutters periode økte metabolismen med 30 prosent, og dermed øke antall kalorier brent. Folk som trener regelmessig bør drikke to 16-oz. glass vann en time før trening og ha vann i nærheten for å drikke under trening for å unngå dehydrering.

Sunn hud

Giftstoffer som er i huden din vil noen ganger slipper gjennom ansiktet og forårsake akne. Mens du drikker vann kan ikke ha deg ser 20 år yngre, vil det hjelpe huden din bli hydrert og kan bidra til en klarere hudfarge.

Sunn Tarmer

Å drikke den anbefalte mengden vann hver dag kan hjelpe til sunne avføring. Å drikke vann vil bidra til å forhindre forstoppelse ved å holde avføringen myk og derfor lettere å passere. For at dette skal fungere, hoppe over kaffe eller drikke høy i koffein. Vann bør inntas i enten vann eller juice form for å hjelpe med avføring.

Sunt svangerskap

Kvinner bør være sikker på å holde deg hydrert under svangerskapet. Vann er nødvendig for utvidelse av kroppen under svangerskapet og er gunstig for nyrene, celler og lever av både mor og barn. Dehydrering hos gravide kvinner kan føre til for tidlig fødsel, lav produksjon av morsmelk eller abort.