Digidexo.com

Informasjon om Konjac Root

Informasjon om Konjac Root


Noen ganger kalt ved sitt vitenskapelige navn Amorphophallus konjac, er konjac en plante innfødt til Japan, Kina og Indonesia. I tillegg til sin bruk i japansk mat, er Konjac root også brukt som en medisinsk supplement av herbalists.

Funksjon

Konjac root inneholder glucomannan, som naturmedisinere hevder absorberer vann i fordøyelsessystemet og forstyrrer fordøyelsen av sukker og kolesterol.

Bruk

Urte bruke konjac rot for å senke kolesterol- og blodsukkernivåer hos diabetikere, så vel som i behandlingen av forstoppelse og fedme, i henhold til RxList.

Clinical Evidence

En studie fra 2003 utført ved School of Nutrition i Taichung, Taiwan, publisert i Journal of American College of Nutrition, fant at diabetikere som tok Konjac root kontinuerlig i 28 dager opplevde en nedgang i både kolesterol og blodsukker nivåer.

Risiko

Solid tabletter laget av konjac rot har potensial til å forårsake fordøyelsessystemet blokkeringer, advarer RxList, men pulverisert form eller kapsler fylt med konjac rot pulver er generelt trygt, som er å spise roten som mat.

Betraktninger

Hvis du er gravid, sykepleie eller planlagt for kirurgi løpet av en to-ukers periode, kan det ikke være trygt for deg å ta konjac rot, ifølge RxList.