Digidexo.com

Detox for Alkoholikere

Detox for alkoholikere er første skritt i å overvinne en alkohol avhengighet. Detox innebærer fysisk tilbaketrekning fra alkohol avhengighet. Avhengig av definisjonen, tror mange at detox inkluderer også den påfølgende periode med behandling av avhengighet, som kan omfatte rådgivning eller gruppe terapi for å identifisere årsakene til alkoholavhengighet.

Mål

Målene for detox er todelt. Det første målet, og målet oftest assosiert med ordet "detox" er å bare tillate pasienten å trekke seg fra alkohol, mens behandling eventuelle medisinske problemer som oppstår som følge av at tilbaketrekking. Når den første DETOX perioden er fullført, og alkoholen har forlatt legemet, blir det formål å overvinne avhengighet og lære å behandle avhengighet. Disse trinnene kan gjøres på enten en in-pasient eller poliklinisk basis.

Innleggelse Detox

Behandlingsprogrammer for en full detox variere, hvis en pasient velger bolig detox. Vanligvis den første detox fasen som innebærer å bli kvitt kroppen av alkohol tar mellom tre og sju dager. I løpet av denne tiden giftstoffer alle forlate kroppen, slik at pasienten kan begynne den langsiktige recovery program fri for kjemikalier og giftstoffer. Den faktiske rehab tiden etter "detox" varierer, men vanligvis varer ca seks uker i gjennomsnitt.

Detox prosessen

Detox prosessen begynner vanligvis med pasienten erkjenner at han trenger detox, og bestemmer seg for å gi opp alkohol. I en innleggelse program, er en psykologisk evaluering vanligvis det første trinnet i detox prosessen, for å avdekke omfanget av pasientens avhengighet og pasientens følelser mot detox og behandling. Den avgiftning periode følger, som er for de fleste forbinder med ordet "DETOX" der alle de giftstoffer akkumuleres i kroppen fra alkohol forlate kroppen. Dette etterfølges av klasser, terapi og lære å avstå fra alkohol på en mer permanent basis. Alkohol avhengighet er en livslang prosess, og pasienter som gjennomgår denne første detox sesjon må fortsette å være fri for alkohol for livet for å unngå et tilbakefall av alkohol avhengighet.

Alkohol Abstinenssymptomer

Detox perioden der alkohol forlater kroppen kan bære med seg mange fysiske symptomer. Symptomene varierer fra pasient, men vanlige symptomer inkluderer svetting, kvalme, oppkast, angst, skjelvinger, kramper eller anfall. I noen tilfeller kan pasienten også oppleve hallusinasjoner, forvirring, høyt blodtrykk, takykardi eller feber.

Medisinsk behandling til Aid Detox Symptomer

Enkelte legemidler har vist seg å hjelpe til med abstinenssymptomer. Disse inkluderer Benzodiazepiner, Carbamazepines, betablokkere, haloperidol, fenytoin og klonidin. Hver av disse medikamentene kan bidra til å forhindre noen av symptomene forbundet med tilbaketrekning, inkludert kvalme, oppkast, skjelvinger og kramper.