Digidexo.com

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr

Den mest effektive måter å drepe Veggedyr


Ideen om bugs i sengen din er nok til å gjøre noen vri seg, men uten skikkelig utryddelsesmetoder, vil sengen ikke være det eneste stedet med bugs. Veggdyr er forbigående insekter som finner sitt neste hjem gjennom nært hold og høy befolknings omsetning, for eksempel militære køyer, herberger og hoteller. Disse skadedyr kan overleve i flere måneder uten mat og skjul i fordypningene av dine møbler, madrasser, gardiner og klær. Utholdenhet og allsidighet av veggedyr gjør ditt beste alternativ behandling som benytter en flerlags tilnærming til utryddelse.

Bruksanvisning

•  Vask alt mulig i ditt hjem. Vaske alle dine klær, tepper, tepper og gardiner i temperaturer 120 grader Fahrenheit eller høyere vil drepe de fleste bedbugs. For ekstra grad, tørk alle elementene på høy varme i 20 minutter i tørketrommelen å utrydde eggene.

Støvsug hjemmet grundig og fjern eventuelle rester eller overskytende oppbevaringsbokser. Veggdyr tendens til å gjemme seg i rotet. Støvsuging langs sprekker, gulvbord og vindu behandlinger vil bidra til å fjerne noen av veggdyr og deres egg. Tømme vakuum innholdet i en plastpose, segl eller tie toppen og kaste posen ut umiddelbart for å hindre re-angrep.

Spray et plantevernmiddel. The Environmental Protection Agency (EPA) registrerer over 300 produkter som er bevist å drepe bedbugs. Avhenger av størrelsen og alvorlighetsgraden av infestasjon den mest effektive produktet. De fleste plantevernmidler er tilgjengelig gjennom noen store Oppussing eller jernvarehandel i skadedyr delen. Ikke-kjemiske plantevernmidler innebære feller, rov biologiske organismer og hagearbeid teknikker, disse er vanligvis ikke effektiv i å eliminere veggdyr fra et hjemmemiljø på grunn av pest størrelse, forplantning rate og skala. En profesjonell exterminator er nyttig for de situasjoner hvor en hel hjem er fullstendig infisert. Forstår at mange produkter eller en profesjonell Exterminator kan kreve at du fraflytte ditt hjem for et par dager under utgassing.

Frys bedbugs. Frysing veggdyr er et effektivt alternativ hvis du bor et sted med et klima konsekvent under 32 grader Fahrenheit. Ta med elementer utenfor og henge dem fra klær linjer eller grener. Lean møbelputer og madrasser mot ditt hus eller et tre for å maksimere den kalde luften eksponering. La dine elementer utenfor i minst fire dager for å drepe bedbugs. Hvis du bor i varm tilstand, velger en annen metode for utryddelse.

Tips og advarsler

  • Merke noen møbler du fjerner med et skilt som sier, "Har Veggedyr." Dette vil hindre at andre uvitende infesting hans hjem.
  • Påfør antibakteriell salve og bandasjer til å bite merker på små barn for å unngå riper og infeksjon.