Digidexo.com

Hvordan få alle fordelene av vitamin E

Lær om en av de viktigste antioksidanter - Vitamin E. hvordan vi alle kan dra nytte av sin evne til å forbedre sirkulasjonen og metabolsk funksjon.

Hvordan få alle fordelene av vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant avgjørende for optimal helse, med en rekke fordeler. Det leverer oksygen til hjertet og andre muskler. Bidrar til å stoppe LDL (dårlig kolesterol) fra forming på blodårene. Bekjemper frie radikaler som bidrar til for tidlig aldring av celler og vev. Det er i stand til å styrke immunforsvaret, ernæringsmessig støtte kardiovaskulær helse, og fremme et sunt sirkulasjonssystemet.

Kjøp en naturlig vitamin E som har beta, gamma og delta tokoferoler lagt til, for å dra nytte av det mektigste spekter av antioksidant beskyttelse.

Bestem deg for hvor mye vitamin E du bør ta. Gjennomsnittet er én tablett for hver tretti pounds av kroppsvekten din.

Ta alle vitamin E på en gang - med eller like før frokost.

Hint

  • Det finnes to mulige former av vitamin E, syntetisk og naturlig. Den syntetiske formen er funnet skrevet som "dl-alfa-tokoferol" og den naturlige formen er skrevet som "d-alfa-tokoferol". Du kan også se "tocopheryl". Tokoferol og tocopheryl er begge tatt muntlig, men tokoferol absorberer bedre inn i systemet.
  • Unngå den syntetiske formen som har farger, smakstilsetning, konserveringsmidler eller olje fyllstoff lagt til, som til slutt blir harsk og kan forårsake skader fra frie radikaler.