Digidexo.com

Brokk Homeopatisk behandling

En brokk er en intern slitasje forårsaket av strekk. Når symptomene på brokk-oppblåsthet, smerter og hevelse oppstår, ta kontakt med en medisinsk faglig umiddelbart å fastslå den eksakte type og skadested. Homeopati kan gi smertelindring, men kirurgi er ofte nødvendig for å sy tåre.

Arnica Montana

Solblom, en blomstrende plante, er kjent for sin evne til å lette symptomer på traumatisk sjokk for kroppen. Best for akutte skader, kan det gi noen fysiske og psykiske smerter før er utstedt medisinsk hjelp.

Lycopodium

Det rette er spesielt effektivt for brokk som ligger på høyre side av magen eller lysken. Pågripelse, melankolske, hemorroider og isjias ofte svare på Lycopodiuma, et fint gult pulver som stammer fra den sporer av Myk kråkefot.

Nux Vomica

Nux vomica lindrer smerter i det berørte området, lettelser kvalme og oppkast. Det kan også dempe irritabilitet og overfølsomhet som kan oppstå i kjølvannet av en traumatisk hendelse.

Nitricum Adidum

Magesmerter, kramper, hevelse og kvalme er vanlige symptomer på brokk, som Nitricum er ideelt. Unngå ekstreme temperaturer.

Advarsel

Søke veiledning fra en kvalifisert homøopatisk lege før du begynner på et behandlingsplan. Flere midler kan være nyttig i behandling av en enkelt sykdom, og et mål, er erfarne øyet er nødvendig for å utlede som er mest hensiktsmessig.