Digidexo.com

Hvordan å rense en tilstoppet Ear

Hvordan å rense en tilstoppet Ear


Føler du at du har til å be folk om å gjenta seg selv hele tiden, fordi du ikke kan høre? Hvis hørselen er svekket på grunn av blokkering, eller ørene bare føler tett og ubehagelig, følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å bedre komfort og hørsel. Du vil være på vei til å høre selv den laveste hvisking på kort tid.

Hvordan å rense en tilstoppet Ear

•  Pakk en vev løst rundt kanten av en bomullspinne og sett forsiktig pinnen om 1/8 ​​av en tomme i øret. Hvis du ikke vet hvor langt 1/8 av en tomme er, bare skyve det inn til øregangen begynner å begrense. Bomullspinner er stor for rengjøring små mellomrom, men du har plassert vevet rundt det slik at du ikke skyver blokkering lenger inn i øret ved et uhell.

Med en vridende bevegelse, vri forsiktig og trekk pinnen ut på samme tid. Sjekk vevet for å se om du får noe ut ennå. Hvis ikke, forsiktig tips hodet slik at den tette øret er nede (parallelt med gulvet) og fortsette kronglete og trekke bevegelse. Gjenta dette trinnet etter behov.

Du kan bli ferdig nå, hvis øret føles rengjort. Hvis den ikke gjør det, ta pære sug og legg den i øret. Klem forsiktig på pære og slipp. Du bør har samlet det som var clogging øret. Gjenta dette trinnet etter behov.

Gjenta trinn fire om nødvendig.

Hint

  • Ikke prøv øre candling. Det er mye informasjon der ute som beviser det ikke fungerer og kan være farlig.
  • Ikke putte noe inn i øret dypt, hvis du føler dyp blokkering, bør du bruke pære sug å få det ut.