Digidexo.com

Nøkkel Tips for økende vekt på riktig

Nøkkel Tips for økende vekt på riktig


Det er ingenting galt med å ville legge til et par pounds til din nåværende kroppsvekt. Alle er ikke komfortabel med en liten eller slank kroppsbygning, og legge ekstra vekt kan øke kroppens kurver eller muskeltonus. Mens det er flere måter å få vekt, er det viktig å kjenne forskjellen mellom sunn og usunn vektøkning.

Spise oftere

Å spise ofte og øke mengden kalorier du forbruker på en daglig basis er en topp måte å få ekstra vekt. Men for å få vekten riktig eller sunn måte, må du følge nøye med maten du spiser og hoppe over matvarer som ikke gir ernæringsmessig verdi. Godteri, kjeks, potetgull og andre typer junk food er velsmakende og høy i kalorier. Regelmessig spise disse typer mat samtidig begrense øvelsen vil øke vekten din. Men hvis du ønsker å opprettholde din generelle helse mens økende vekt, holde seg borte fra junk mat og fylle opp på proteinrik mat og karbohydrater, slik som kjøtt, egg, pasta og brød.

Start hver dag med en solid, mettende frokost, og ikke hopp over måltider. Snacking mellom måltidene (frukt, grønnsaker og nøtter) øker også din daglige kaloriinntak og hjelper deg å legge på seg. Legge ost, saus og andre typer fester til mat øker den totale kalorier i et måltid. Fordi 3500 kalorier tilsvarer en kilo fett, kan du sette på en ekstra pund hver uke ved å spise 500 ekstra kalorier per dag.

Få rikelig å drikke

Kaloriene i en åtte unse drikke varierer. Men, kan du forvente å konsumere rundt 100 kalorier per drink. Drikker brus, energidrikker og kaffe er en morsom måte å konsumere ekstra kalorier. Men å ta en sunn tilnærming, velger alternativer som 100% juice, melk og sunne smoothies. Drikk en drikke ved måltidene og mellom måltidene for å legge til ekstra kalorier til ditt daglige inntak. Fem ekstra drikke om dagen kan legge til så mye som 500 kalorier om dagen i kostholdet ditt.

Build Muscle Tone

Muskler er tyngre enn fett, og bygge muskler tone i bena, armer og magemuskler kan legge til flere pounds til din kroppsvekt. Bygge muskler tone betyr ikke nødvendigvis innebære "bulking opp." Enkel og rask trening som pilates, jogging, turgåing, utfall og knebøy bidra til å definere musklene i bena og lårene. Hånd vekter øke muskel tone i armene, og ab workouts som sit-ups og ben heiser kan stramme magen eller kjernemuskulaturen. Invester i en gym medlemskap og regelmessig bruke vekt maskiner for å bidra til å øke kroppen din definisjon.