Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler


Leddgikt kan behandles med naturpreparater. Leddgikt smerte er lettet med urter. Folk rettsmidler har blitt brukt til å behandle leddgikt. Urter og homeopati kan lindre leddgikt smerte. Selv hydroterapi kan brukes til å hjelpe leddgikt.

Bruksanvisning

Ingefær er en urt som bidrar til å redusere betennelse. Du kan lage en te med fersk eller tørr ingefær. Skrap en fjerdedel av en teskje ingefær i varmt vann. Filtrere det gjennom en bomullsklut, eller du en tesil å røre ingefær i vannet. Du kan også bruke ingefær i et bad for å redusere betennelse eksternt.

homøopatisk middel RUTA er nyttig for leddgikt symptomer som er verre fra fuktig vær, og verre etter trening. Hvis leddene er fine i morgen, men verre etter en dag med å bruke da, bør du vurdere dette midlet. Ruta er tilgjengelig over-the-counter i mange helsekost og spesialitet dagligvareforretninger.

En gammeldags rette for leddgikt er eple cider eddik. Legg en skje av eddik i et glass vann og drikk. Dette kan fjerne inflammasjon.

Sitron kan også kutte ned på betennelse i leddene. Klem en halvdel av en sitron i et glass vann. Blid med honning eller lønnesirup etter smak. Denne forfriskende drink bidrar til å redusere leddgikt smerte.

Tips og advarsler

  • Trening er bra for leddgikt, spesielt lav-effekt idrett.
  • Dette rådet er ikke ment som medisinsk diagnose eller behandling. Se en lege hvis smerte eller symptomer vedvarer.