Digidexo.com

Hva er noen kosttilskudd for sunt hår?

Omtrent alle der ute har sett reklame for Pantene Pro-V eller annen sjampo, hvor modellene har dette sunt, skinnende hår. Noen mennesker er født med hår sånn. Andre mennesker må jobbe for å få håret sånn. Andre mennesker, som modeller på disse reklamene, kan ha sine lokker digitalt endret på reklame for å se ut som. I tilfelle du ikke faller inn i den første eller siste kategorien, kan det være nyttig å prøve ut noen kosttilskudd for å hjelpe til å skape sunnere, bedre hår.

Ta vitamin A for Lengre Tresses

Vitamin A er et viktig supplement for sunt hår. Det hjelper kroppen til å opprettholde normale utviklingsprosesser, for eksempel voksende hår. Beta-karoten er en god måte å få mer vitamin A, som det er til slutt omdannes til vitamin A i kroppen. En annen fordel med vitamin A og betakaroten, er at de er gode for spikrene, så vel som huden.

Få rikelig med protein

Håret er en viktig supplement for sunt hår. Dette bør gjøre masse fornuftig; hår er i virkeligheten sammensatt av protein. Som Faktisk er det døde protein når det passerer hodebunnen. Dette er grunnen til at proteinet er så viktig; en diett mangel på protein vil resultere i tynne, usunn hår. Protein hjelpemidler i en sunn vekst, men også bidrar til å sikre at håret som vokser er sunn og sterk.

Tenk Inositol Supplements

Mens Inositol ikke regnes som en vitamin, så det er ikke avgjørende for menneskers helse, er det et nyttig supplement for håret helse. Det fremmer sunnere celler, og mange hårtap studier har vist en gjenvekst i håret av folk som har tatt Inositol kosttilskudd.