Digidexo.com

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Jordbær kan virke som en usannsynlig kandidat for å hjelpe kroppen absorbere jern, men drivkraft de inneholder vitamin C er nøkkelen til deres effektivitet.

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

•  Spis jordbær å dra nytte av deres evne til å hjelpe deg med å absorbere mer jern.

Konsumere mat med høyt vitamin C med protein, inkludert jordbær, sitrus mat, brokkoli, tomater, grønn paprika og kiwi. Fordi jern er et mineral som er nødvendig for liv, som det bærer oksygen i blodet til hver celle i kroppen. Men å spise så stor, saftig biff er bare første skritt mot å få nok jern. For å hjelpe kroppen absorbere jern, trenger den mat høy i vitamin C.

Maksimer jern absorpsjon ved å spise jernrik mat i samme måltid som mat rik på vitamin C. Den mest bokstavelige tolkning ville være å spise hele jordbær i samme måltid med kjøtt. Men den samme effekten kunne hatt ved å drikke en smoothie som inneholder jordbær og en jern-beriket protein pulver, som i denne oppskriften: http://www.recipezaar.com/124090 .

Paring jordbær med et protein i en deilig måte med no-bake Peanut Butter Strawberry Protein baller. Den kombinerer jordbær whey med peanøttsmør, linfrø måltid og hvetekim. Den jordbær whey kan kjøpes på helsekostbutikker. Sjekk ut oppskriften i Resources på slutten av artikkelen.

Prøv Strawberry svinekoteletter, som er beskrevet i linken i Resources.

Hint

  • Kjøpe økologiske jordbær så ofte som mulig. The Environmental Working Group priser jordbær sjette i plantevernmiddel belastning av 45 frukter og grønnsaker testet.
  • Vær forsiktig når du mater jordbær for første gang til babyer eller små barn, som denne frukten kan være allergifremkallende. Fôring bare en liten del av et jordbær først vil tillate deg å se etter avslørende tegn på mat sensitiviteter, som for eksempel et utslett på bunnen.