Digidexo.com

Effekter av flere øreinfeksjoner

En ørebetennelse, også kjent som otitis media, er en betennelse i mellomøret. Infeksjoner forårsaket av blokkering av øretuben, som normalt holder den mellomøret fritt for fluid. Siden barn har mindre Eustachian rør enn voksne, deres rør er mer utsatt for å bli blokkert. Kronisk ørebetennelse kan føre til flere problemer på veien.

Risiko for astma

Bio-Medicine.org rapporterer at barn med kroniske øre infeksjoner er mer enn dobbelt så stor risiko for å utvikle astma som de uten flere ørebetennelser. Mens den eksakte årsaken er ikke kjent, indikerer forskning at visse virus eller bakterier i forbindelse med kronisk ørebetennelse kan føre til astma. Også visse antibiotika brukes til å kurere ørebetennelse kan forbedre oddsen for astma

Short-Term Minneproblemer

Kronisk ørebetennelse påvirker korttidshukommelsen. Korttidshukommelsen er hjernens kapasitet til å stykke strenger av informasjon sammen lenge nok til å forstå det, og reagerer på det. Som mange ørebetennelser kan føre til problemer hørsel, noen vil tilbringe mye krefter på å prøve å behandle talte ord at de ikke vil være i stand til å gjøre noe fornuftig ut av det.

Språkproblemer

Tallrike ørebetennelse kan føre til problemer med et barns evne til å behandle språk. Barn kan utvikle problemer med å forstå enkelte lyder, noe som resulterer i tale problemer. En unggutt med kroniske ørebetennelser vil ofte høre lyder som uleselig. Dessuten vil et barn tilbringer mye tid på å prøve å behandle lydene og deres hjerne kan ikke håndtere det forårsaker barnet til å virke som om han ikke betaler oppmerksomhet. Med trøbbel behandling språk, kan et barn misconstrue noe som ble sagt som fører henne til å svare feil.

Køproblemer

Med kroniske ørebetennelser, et barn tilbringer mye tid følelse køkjøring. For å bekjempe dette, barn ofte blir utsatt for å puste gjennom munnen. Barnas Academy for neurodevelopment og læring stater munn pusting er en "mangelfull" måte av å puste fordi lungene ikke får nok oksygen. Dette fører til hjernen og membranen for å motta også mindre oksygen resulterer i en person som ikke har tilstrekkelig energi til fysisk aktivitet. Det kan også føre til dårlig holdning.

Mastoiditt

Kronisk ørebetennelse kan føre til en tilstand som kalles mastoiditis. Mastoiditis er en betennelse i mastoid bein, som ligger bak øret. Mastoid består av luftceller som tømme mellomøret. Med mastoiditt, blir luftcellene infisert. Mastoiditis er brakt videre av tilbakevendende ørebetennelser og ofte krever kirurgi for å drenere væske. Hvis infeksjonen vedvarer, kan det føre til hjernehinnebetennelse og enda en hjerne abscess.