Digidexo.com

Behandling Forstoppelse hos barn

Kosttilskudd endringer

En av de viktigste måtene å bekjempe forstoppelse er å sørge for at barnet får rikelig med fiber. Mate barnet ditt mer rå frukt og grønnsaker (med skall på) samt hele korn. Noen gode barnevennlige valg som vil øke sin fiber inntaket er popcorn, Graham kjeks og bakte bønner. I tillegg, prøv å unngå å gi barnet ditt melkeprodukter for tiden, og erstatte dem med andre kilder til kalsium (f.eks beriket appelsinjuice, en multivitamin). Også unngå å gi barnet ditt bananer og kokte gulrøtter, som kan være constipating.

Livsstilsendringer

Sørg for at barnet ditt får nok mosjon. Å få barn i bevegelse kan ofte få deres fordøyelseskanal systemer beveger seg, også. Hvis barnet ditt har vært nylig toalett trent, snakk med din barnelege om hvorvidt det kan være årsaken eliminering problemer.

Avføring myknere og Laxatives

Hvis barnet ditt er i smerte, eller hvis forstoppelse ikke er å la opp, snakk med legen din om å gi barnet ditt avføring myknere eller avføringsmidler. Skal ikke gis noen over-the-counter eller reseptbelagte produkter uten barnelege godkjenning.