Digidexo.com

Slik Cure Kvalme

Slik Cure Kvalme


Kvalme påvirker alle fra tid til annen, fra vordende mødre, til kreftpasienter til de som drikker litt for mye. Det kvalm følelse passerer vanligvis, men hvis den bestemmer seg for å holde seg i nærheten, her er noen rettsmidler for å føle seg bedre raskere.

Slik Cure Kvalme

hoppe over et måltid. Prøv å gå uten å spise noe for 2 til 12 timer.

Drikk noe musserende. Denne anbefalingen er en gammel koner 'tale, men det vanligvis arbeider for å sparke kvalme til fortauskant. Kullsyreholdig vann eller klar brus er vanlige favoritter.

hydrat kroppen din. En jevn inntak av væske er en av de beste midler for kvalme. Drikk vann, klar-farget sportsdrikke og de foreslåtte drinker i trinn 2, siden kroppen din er sannsynligvis ikke klar for noe annet. Dehydrering kan føre til forholdene verre enn bare å være kvalm.

Finn et mørkt hjørne å hvile. For tusenvis av migrenepasienter, er det mørkeste rommet de kan finne den beste rette for at kvalm følelse. Lukke persiennene, slå av lysene, drepe TV og klatre under dyna før bølgen passerer.

Hold deg unna lukter, lyder og bevegelser som vil utløse kvalme. Dette er litt forskjellig for hver person, men noen vanlige kvalme-induserende situasjoner er: høyt TV, roller coaster rides, blod eller gørr, vold, råtten lukt og frykt.

Tenk anti-kvalme medisiner. Når det woozy følelsen vil ikke gå bort, spør legen din for å foreskrive medisin. Anti-kvalme meds er ofte de eneste rettsmidler for gravide og kreftpasienter.

Hint

  • Få nok frisk luft. Avgrense deg selv til trange, innestengte kvartalene hele dagen kan føre til kvalme, og også forlenge den.
  • Kvalme er en vanlig bivirkning av p-piller. Dette påvirker noen kvinner mer enn andre, men hvis du er ofte kvalm, vurdere å gå av pillen.
  • Hvis du har planer om å drikke mye alkohol, utfylle forbruket med like mengder vann. For hver alkoholenhet du guzzle ned, drikk et glass vann. Du vil fortsatt nyte kvelden, men du vil nyte morgenen etter også.
  • De virkemidlene som foreslås i denne artikkelen er hovedsakelig for mild, forbigående kvalme. Hvis du opplever alvorlige bølger av hyppig kvalme, ringe en lege eller dra til legevakten.