Digidexo.com

Problemer med Iført Daglig Kontaktlinser

Problemer med Iført Daglig Kontaktlinser


Kontaktlinser er et alternativ for folk som trenger hjelp med sitt syn, men som ikke ønsker å bruke briller. Disse linsene passe rett på toppen av øyet, slik at "kontakt" med øyeeplet slik at øynene ser normalt ved hjelp av den foreskrevne linsen. Mens de er ofte betraktet som en bekvemmelighet og mer estetisk enn briller, kontaktlinser er ikke uten problemer. Den populære daglig kontakt linse, som er slitt hele dagen og tatt ut om natten, er blant de typene som tidvis gir kroppen problemer.

Hyppigere Purchase

Short-bruker kontaktlinser håndteres daglig når fjernet fra og settes inn i øynene. Denne hyppig håndtering slites ut linsene raskere og øker sjansene for skade på linsene. På grunn av dette faktum, må daglige kontakter kjøpes oftere enn lang-slitasje linser og briller. Noen typer daglige kontaktlinser er disponibel, noe som betyr at brukeren er ment å kaste dem bort hver natt eller hver uke og bruke friske påfølgende morgen. Denne konstante disposisjon betyr at brukeren er alltid tom for linser, og må kjøpe dem oftere.

Hazy Vision

Tåkete syn er ett potensielt problem overfor daglig kontaktlinsebrukere. Selve linsen begrenser mengden av oksygen som er tillatt til hornhinnen, noe som kan føre til uklart syn for noen mennesker, i henhold til WebMD nettsiden.

I tillegg daglige linsebrukere noen ganger glemmer eller ikke gidder å ta linsene ut om natten når de går til sengs. Dette kan føre til irritasjon av øye og ytterligere begrensning av oksygen til hornhinnen, som begge kan føre til problemer med å se.

Innskudd på Lenses

Når som helst fingrene håndtere en kontaktlinse er det en sjanse for at innskudd fra fingrene kan ende opp på linsen. Disse forekomstene kan rett og slett være fremmedlegemer som støv eller biter av grus, eller de kan være smittestoffer som bakterier eller virus som kan infisere øynene.

Jo mer hyppig håndtering forårsaket av daglig slitasje kontaktlinser gjør brukeren mer utsatt for forurensning og smitte enn de som bærer lengre linser.

Forsyninger

Når det er nødvendig å skifte ut hver dag, er det mer behov for skylling og kondisjonering. Kontaktlinseprodukter må kjøpes oftere siden de er brukt hver dag i motsetning til mindre hyppig bruk av saltvann og andre løsninger med lengre linser.